Kebab-wrap

Kebab-wrap
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio
Valio Aimo

Kebab-wrap

Ainekset20 annosta

0.485 kg
kypsää tomaattia
0.170 kg
punasipulia
0.020 kg
valkosipulikuutioita, pakaste
0.030 kg
mustapippurirouhetta
0.020 kg
hienoa sokeria
0.010 kg
suolaa
0.050 kg
sitruunamehua
1.000 kg
punainen chilipalko
0.500 kg
kebablastua, pakaste
0.400 kg
0.340 kg
Valio GN -pizzapohjaa
0.042 kg
rucolaa

Ohje

  1. Kuutioi tomaatit ja punasipulit. Lisää joukkoon mausteet, sitruunanmehu, hienonnettu chilipalko, sulaneet kebablastut ja jogurtti. Anna maustua hetki kylmässä.
  2. Levitä täyte tasaisesti koko sulaneen GN-rieskan päälle ja laita toinen rieska kanneksi päälle. Ripottele pintaan rucolaa ja leikkaa annospaloiksi.
kpl
g
3.0 kg
140 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
140 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
12 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,9 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
140 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
12 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,9 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.