Kebabpizza

Kebabpizza
Tehnyt PetriValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Petri Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Kebabpizza

Helppo kylmävalmisteinen GN-mitoitettu pizza välipalaksi tai pääruoaksi.

Tehnyt Petri Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Petri
Valio Koekeittiöstä

Ainekset10 annosta

0.340 kg
Valio GN-pizzapohjaa 340 g x 12 / 4,08 kg
0.450 kg
tomaattimurskaa
0.200 kg
0.230 kg
0.330 kg
kebablastuja, pakaste
0.012 kg
kylmäliukoista tärkkelystä
0.001 kg
rouhittua mustapippuria
0.003 kg
suolaa
0.012 kg
hienoa sokeria
0.001 kg
chilijauhetta
0.001 kg
valkosipulijauhetta
0.001 kg
kuivattua oreganoa
0.120 kg

Ohje

  1. Sulata ja levitä Valio GN - pizzapohja uunipellille.
  2. Sekoita tomaattimurskan joukkoon kylmätärkkelys sekä mausteet. Lisää sulatetut Valio kebablastut , Valio Koskenlaskija® cheddar kastike sekä sulatetut kasvikset, sekoita. Annostele Valio GN -pizzapohjan päälle täytemassa ja päälle Valio juusteraasteseosta . Paista kuivapaistolla 160 astetta noin 17 minuuttia.
  3. Annostelusuhde yhteen Valio GN-pizzapohjaan: 1,240 kg täytemassaa ja 0,120 kg Valio juustoraasteseosta

kpl
g
1.7 kg
162 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
162 kcal
Proteiini
9 g
Hiilihydraatit
13 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,7 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
162 kcal
Proteiini
9 g
Hiilihydraatit
13 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,7 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.