Keltainen bbq ja broilerikebab-leipää

Keltainen bbq ja broilerikebab-leipää

FoodService
Ammattikeittiö - Laktoositon
144 kcal / 100g
Tehnyt
Petteri, Valio Koekeittiö

Valmistusaineet

0,500 kg Valio appelsiinitäysmehutiivistettä
0,250 kg Food Service sipulikuutioita
0,050 kg Food Service valkosipulikuutiota
0,050 kg tomaattipyreetä
0,200 kg sokeria
0,030 kg kasvisliemijauhetta
0,030 kg mietoa sinappia
0,030 kg valkoviinietikkaa
0,008 kg savusuolaa
0,400 kg valkoisia papuja tomaattikastikkeessa
0,050 kg HP-kastiketta savunmakuinen
0,005 kg tuoretta rosmariinia
0,005 kg tuoretta timjamia
Lisäksi
2,000 kg Valio broilerikebablastuja
1,600 kg Valio isopehmoja
0,500 kg jääsalaattia
1,000 kg tomaattisalsaa
0,340 kg marinoitua punasipulia
2,500 kg Valio paahdettuja perunalohkoja
Avaa/sulje Valmistusohje

Valmistusohje

Keltainen bbq
  • Laita kaikki aineet kattilaan. Keitä vähintään kaksi tuntia miedolla lämmöllä välillä sekoittaen.

  • Soseuta sauvasekoittimella.

Lisäksi
  • Kuumenna broilerikebablastut ja täytä sämpylät.

  • Tarjoa lohkoperunoiden kanssa.

Avaa/sulje Ravintosisältö
Saanto
kg
Annosmäärä
annosta
Annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa. Palaa takaisin alkuperäiseen kokoon ›

Ravintosisältö annoksessa

Ravintosisältö / 100g


Lähetä sähköpostiin

Reseptin lähetys onnistui!