Keltainen bbq ja broilerikebab-leipää

Keltainen bbq ja broilerikebab-leipää
Tehnyt PetteriValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Petteri Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Keltainen bbq ja broilerikebab-leipää

Keltainen bbq ja broilerikebab-leipää

Ainekset20 annosta

0.500 kg
appelsiinimehutiivistettä
0.212 kg
pakastesipulikuutioita
0.050 kg
valkosipulikuutioita, pakaste
0.050 kg
tomaattipyreetä
0.200 kg
sokeria
0.030 kg
kasvisliemijauhetta
0.030 kg
mietoa sinappia
0.030 kg
valkoviinietikkaa
0.008 kg
savusuolaa
0.400 kg
valkoisia papuja tomaattikastikkeessa
0.050 kg
HP-kastiketta savunmakuinen
0.005 kg
tuoretta rosmariinia
0.005 kg
tuoretta timjamia

Lisäksi

2.000 kg
broilerikebablastuja, pakaste
1.600 kg
0.500 kg
jääsalaattia
1.000 kg
tomaattisalsaa
0.340 kg
marinoitua punasipulia
2.500 kg
pakastettuja lohkoperunoita

Ohje

  1. Keltainen bbq

  2. Laita kaikki aineet kattilaan. Keitä vähintään kaksi tuntia miedolla lämmöllä välillä sekoittaen.
  3. Soseuta sauvasekoittimella.
  4. Lisäksi

  5. Kuumenna broilerikebablastut ja täytä sämpylät.
  6. Tarjoa paistetujen lohkoperunoiden kanssa.
kpl
g
9.6 kg
162 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
162 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
19 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,9 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
162 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
19 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,9 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.