Kerma-mustikkawiener

Valio Food Solutions

Kerma-mustikkawiener

Ainekset85 kpl

Wienertaikina

1.000 kg
vettä
0.075 kg
0.025 kg
suolaa
0.150 kg
sokeria
0.100 kg
hiivaa
0.400 kg
kananmunia
0.050 kg
2.200 kg
vehnäjauhoja
1.500 kg
5.500 kg (85 kpl à 0.065 kg)

Täyte

1.020 kg
1.020 kg (85 kpl à 0.012 kg)

Täyte

2.550 kg
2.550 kg (85 kpl à 0.030 kg)
9.070 kg (85 kpl à 0.107 kg)

Ohje

  1. Sekoita kylmään veteen perustaikinan muut aineet. Älä vaivaa. Kauli 14-16 asteinen voi taikinaan 2x3. Anna taikinan levätä kylmiössä muovilla peitettynä 15 minuuttia. Kauli taikina 1x3. Anna taikinan levätä kylmiössä noin tunti muovilla peitettynä
  2. Kauli taikina 3,5 mm:n vahvuiseksi matoksi. Leikkaa matto 10x10 cm:n paloiksi.
  3. Pursota palojen keskelle mustikkatäytettä. Taita kulmat keskelle täytteen päälle ja pyöritä varovasti pulliksi. Laita pullat pellille saumapuoli alas. Nostata pullat.
  4. Paista nousseet pullat 220 asteisessa uunissa noin 12 minuuttia.
  5. Täytä jäähtyneet pullat kermavaahdolla. Sirottele pinnalle tomusokeria.
kpl
g
9.1 kg
347 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
347 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
25 g
Rasva
26 g
Tyydyttynyt rasva
15 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,3 g
Kalsium
40 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
347 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
25 g
Rasva
26 g
Tyydyttynyt rasva
15 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,3 g
Kalsium
40 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.