Kermabriossi

Kermabriossi
Tehnyt MikaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Mika Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Kermabriossi

Kermabriossi

Juhlava versio briossista. Kaikki herkullinen yhdessä tuotteessa vetoaa vaativampaankin asiakkaaseen.

Tehnyt Mika Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Mika
Valio Koekeittiöstä

Ainekset80 kpl

Croissanttaikina

1.000 kg
vettä
0.075 kg
0.030 kg
suolaa
0.050 kg
sokeria
0.100 kg
hiivaa
0.200 kg
kananmunia
0.100 kg
1.900 kg
vehnäjauhoja
1.400 kg
4.855 kg (80 kpl à 0.061 kg)

Täyte

2.000 kg
0.950 kg
tuoreita marjoja
3.000 kg
0.200 kg
sokeria
6.150 kg (80 kpl à 0.077 kg)
11.005 kg (80 kpl à 0.138 kg)

Ohje

  1. Sekoita kylmään veteen perustaikinan muut aineet. Älä vaivaa. Kauli 8-10 asteinen voi taikinaan 1x3 ja 1x4
  2. Anna taikinan levätä kylmiössä muovilla peitettynä 15 minuuttia. Kauli taikina 1x3.
  3. Anna taikinan levätä kylmiössä noin tunti muovilla peitettynä
  4. Kauli taikina 4 mm:n vahvuiseksi 25cm leveäksi matoksi .
  5. Rullaa matto ja leikkaa 2 cm:n paloiksi.
  6. Aseta palat kapseliin.
  7. Nostata briossit.
  8. Paista 210 asteisessa uunissa noin 20 minuuttia. Paiston alussa höyrytys.
  9. Jäähdytä briossit. Halkaise.
  10. Täytä briossit mansikkatäytteellä kermalla ja marjoilla.
kpl
g
11.0 kg
310 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
310 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
24 g
Rasva
22 g
Tyydyttynyt rasva
13 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,3 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
310 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
24 g
Rasva
22 g
Tyydyttynyt rasva
13 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,3 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.