Kermabriossi

Kermabriossi

Teollisuus
310 kcal / 100g
Juhlava versio briossista. Kaikki herkullinen yhdessä tuotteessa vetoaa vaativampaankin asiakkaaseen.
Tehnyt
Mika, Valio Koekeittiö

Valmistusaineet

Croissanttaikina
1,000 kg vettä
0,075 kg Valio rasvatonta maitojauhetta HYLA®
0,030 kg suolaa
0,050 kg sokeria
0,100 kg hiivaa
0,200 kg kananmunia
0,100 kg Valio voita
1,900 kg vehnäjauhoja
1,400 kg Valio Eila® kaulintavoita kaulintaan
4,855 kg 80 kpl á 0,061 kg
Täyte
2,000 kg Valio mansikkatäyte runsasta
0,950 kg tuoreita marjoja
3,000 kg Valio vispikermaa laktoositon
0,200 kg sokeria
6,150 kg 80 kpl á 0,077 kg
11,005 kg 80 kpl á 0,138 kg
Avaa/sulje Valmistusohje

Valmistusohje

  • Sekoita kylmään veteen perustaikinan muut aineet. Älä vaivaa. Kauli 8-10 asteinen voi taikinaan 1x3 ja 1x4

  • Anna taikinan levätä kylmiössä muovilla peitettynä 15 minuuttia. Kauli taikina 1x3.

  • Anna taikinan levätä kylmiössä noin tunti muovilla peitettynä

  • Kauli taikina 4 mm:n vahvuiseksi 25cm leveäksi matoksi .

  • Rullaa matto ja leikkaa 2 cm:n paloiksi.

  • Aseta palat kapseliin.

  • Nostata briossit.

  • Paista 210 asteisessa uunissa noin 20 minuuttia. Paiston alussa höyrytys.

  • Jäähdytä briossit. Halkaise.

  • Täytä briossit mansikkatäytteellä kermalla ja marjoilla.

Avaa/sulje Ravintosisältö
Saanto
kg
Annosmäärä
kpl
Annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa. Palaa takaisin alkuperäiseen kokoon ›

Ravintosisältö annoksessa

Ravintosisältö / 100g


Lähetä sähköpostiin

Reseptin lähetys onnistui!