Siirry sisältöön
Kermahedelmäkakku

Kermahedel­mäkakku

Kermahedelmäkakku

Ainekset

Kostutukseen

  • 0,400 kg vettä
  • 0,050 kg sokeria

Täytteet

Koristeluun

  • 0,720 kg
  • 1,560 kg tuoreita hedelmiä
  • 0,240 kg suklaastroisselia
  • 0,480 kg Valio Leipomo kirkaskuumahyytelöä

Pohja

  • 1,720 kg Valio vaaleaa vetopohjaa laktoositon

Kostutukseen

  • 0,400 kg vettä
  • 0,050 kg sokeria

Täytteet

  • 1,500 kg Valio mango-appelsiini-limetäytettä
  • 1,200 kg Valio vispikermaa

Koristeluun

  • 0,720 kg Valio vispikermaa
  • 1,560 kg tuoreita hedelmiä
  • 0,240 kg suklaastroisselia
  • 0,480 kg Valio Leipomo kirkaskuumahyytelöä

Ohje

  1. Kostuta vetopohjat sokerivedellä.
  2. Täytä kakku kermavaahdolla ja mango-appelsiini-limetäytteellä 3 kerrosta.
  3. Leikkaa kakku 12:sta osaan.
  4. Reunusta kakut kermavaahdolla ja muruta suklaastroisselilla.
  5. Laita kakkujen pinnalle hedelmiä ja sivele pinnalle kirkaskuumahyytelöä.
  6. Koristele kakut kermavaahdolla.

Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 1300 kcal
Proteiini 16 g
Hiilihydraatti 151,9 g
Rasva 68,1 g
Tyydyttynyt rasva 36,8 g
Ravintokuitu 7,1 g
Suola 1,5 g
Kalsium 170,4 mg
D-vitamiini 0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 199 kcal
Proteiini 2,5 g
Hiilihydraatti 23,2 g
Rasva 10,4 g
Tyydyttynyt rasva 5,6 g
Ravintokuitu 1,1 g
Suola 0,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla foodservice-alan asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search