Siirry sisältöön
Kermahedelmäkakku

Kermahedelmäkakku

Kermahedelmäkakku

Ainekset

Pohja

Kostutukseen

  • 0,400 kg vettä
  • 0,050 kg sokeria

Täytteet

Koristeluun

  • 0,720 kg
  • 1,560 kg tuoreita hedelmiä
  • 0,240 kg suklaastroisselia
  • 0,480 kg Valio Leipomo kirkaskuumahyytelöä

Ohje

  1. Kostuta vetopohjat sokerivedellä.
  2. Täytä kakku kermavaahdolla ja mango-appelsiini-limetäytteellä 3 kerrosta.
  3. Leikkaa kakku 12:sta osaan.
  4. Reunusta kakut kermavaahdolla ja muruta suklaastroisselilla.
  5. Laita kakkujen pinnalle hedelmiä ja sivele pinnalle kirkaskuumahyytelöä.
  6. Koristele kakut kermavaahdolla.

Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 1339 kcal
Proteiini 16,4 g
Hiilihydraatti 159,1 g
Rasva 69,4 g
Tyydyttynyt rasva 37,1 g
Ravintokuitu 7,9 g
Suola 1 g
Kalsium 170,4 mg
D-vitamiini 0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 204 kcal
Proteiini 2,5 g
Hiilihydraatti 24,3 g
Rasva 10,6 g
Tyydyttynyt rasva 5,7 g
Ravintokuitu 1,2 g
Suola 0,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Aimon asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani - ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search