Kermahedelmäkakku

Kermahedelmäkakku
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio
Valio Aimo

Kermahedelmäkakku

Kermahedelmäkakku

Ainekset12 kpl

Pohja

1.720 kg
1.720 kg (12 kpl à 0.143 kg)

Kostutukseen

0.400 kg
vettä
0.050 kg
sokeria
0.450 kg (12 kpl à 0.038 kg)

Täytteet

1.500 kg
1.200 kg
2.700 kg (12 kpl à 0.225 kg)

Koristeluun

0.720 kg
1.560 kg
tuoreita hedelmiä
0.240 kg
suklaastroisselia
0.480 kg
3.000 kg (12 kpl à 0.250 kg)
7.870 kg (12 kpl à 0.656 kg)

Ohje

  1. Kostuta vetopohjat sokerivedellä.
  2. Täytä kakku kermavaahdolla ja mango-appelsiini-limetäytteellä 3 kerrosta.
  3. Leikkaa kakku 12:sta osaan.
  4. Reunusta kakut kermavaahdolla ja muruta suklaastroisselilla.
  5. Laita kakkujen pinnalle hedelmiä ja sivele pinnalle kirkaskuumahyytelöä.
  6. Koristele kakut kermavaahdolla.
kpl
g
7.1 kg
224 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
224 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
28 g
Rasva
11 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,2 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
224 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
28 g
Rasva
11 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,2 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.