Kermainen katkarapu-lohikeitto

Valio Food Solutions

Kermainen katkarapu-lohikeitto

Ainekset5 annosta

0.010 kg
0.100 kg
0.006 kg
0.388 kg
tomaattia kuutioina
0.800 kg
0.050 kg
kuivaa valkoviiniä
0.010 kg
kalaliemijauhetta
0.200 kg
0.005 kg
hienonnettua tilliä
1.000 kg
0.010 kg
suolaa

Ohje

  1. Freesaa kattilassa sipuli, valkosipuli ja tomaattikuutiot.
  2. Lisää lohikuutio, kalaliemijauhe ja valkoviini. Kuumenna.
  3. Lisää kerma ja anna kiehahtaa. Lisää tämän jälkeen katkaravut ja tilli ja anna vielä kiehahtaa, älä kuitenkaan keitä.
kpl
g
2.1 kg
207 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
207 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
2 g
Rasva
18 g
Tyydyttynyt rasva
9 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,7 g
Kalsium
3 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
207 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
2 g
Rasva
18 g
Tyydyttynyt rasva
9 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,7 g
Kalsium
3 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.