Kermainen katkarapu-lohikeitto

Kermainen katkarapu-lohikeitto

FoodService
Ammattikeittiö - Gluteeniton
Ammattikeittiö - Laktoositon
207 kcal / 100g
Valio
Tehnyt
Valio, Valio Koekeittiö

Valmistusaineet

0,010 kg Valio Oivariini® juoksevaa laktoositon
0,100 kg Food Service sipulikuutioita
0,006 kg Food Service valkosipulikuutiota
0,388 kg tomaattia kuutioina
0,800 kg Valio kirjolohikuutioita
0,050 kg kuivaa valkoviiniä
0,010 kg kalaliemijauhetta
0,200 kg Food Service katkarapuja
0,005 kg hienonnettua tilliä
1,000 kg Valio suurtalous kuohukermaa
0,010 kg suolaa
Avaa/sulje Valmistusohje

Valmistusohje

  • Freesaa kattilassa sipuli, valkosipuli ja tomaattikuutiot.

  • Lisää lohikuutio, kalaliemijauhe ja valkoviini. Kuumenna.

  • Lisää kerma ja anna kiehahtaa. Lisää tämän jälkeen katkaravut ja tilli ja anna vielä kiehahtaa, älä kuitenkaan keitä.

Avaa/sulje Ravintosisältö
Saanto
kg
Annosmäärä
annosta
Annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa. Palaa takaisin alkuperäiseen kokoon ›

Ravintosisältö annoksessa

Ravintosisältö / 100g


Lähetä sähköpostiin

Reseptin lähetys onnistui!