Kermainen merimiespihvi

Kermainen merimiespihvi
Tehnyt PetteriValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Petteri Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Kermainen merimiespihvi

Kermainen merimiespihvi

Ainekset16 annosta

0.050 kg
0.800 kg
naudanpaistia viipaleina
0.255 kg
pakastesipulikuutioita
0.021 kg
sokeria
1.000 kg
kotikaljaa
1.000 kg
vähäsuolaista lihalientä
0.001 kg
maustepippureita
0.001 kg
laakerinlehtiä
0.010 kg
suolaa
2.600 kg
1.000 kg

Ohje

  1. Ruskista paistiviipaleet ja sipuli voissa pannulla. Mausta sokerilla.
  2. Kaada voidellun GN 1/1-65 -astiaan ruskistetut lihat ja sipuli ja ripota päälle puolet suolasta.
  3. Lisää astiaan pippurit ja puolitetut laakerinlehdet. Kaada vuokaan lihaliemi ja kotikalja.
  4. Kiertoilmakypsennä 175 asteessa n. 40 min. Peitä tarvittaessa kannella, jos saa liikaa väriä.
  5. Lisää joukkoon perunat ja loput suolasta. Sekoita varovasti, mutta tasaisesti.
  6. Jatka kypsennystä vielä 150 asteessa 40 min
  7. Lisää kerma ja kypsennä vielä 20 min, tai kunnes lihat ovat kypsiä.
kpl
g
5.5 kg
80 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
80 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
8 g
Rasva
4 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,2 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
80 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
8 g
Rasva
4 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,2 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.