Kermainen pippurikastike

Kermainen pippurikastike
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio
Valio Aimo

Kermainen pippurikastike

Kermainen pippurikastike

Ainekset20 annosta

0.020 kg
0.014 kg
valkosipulikuutioita, pakaste
1.000 kg
0.500 kg
0.200 kg
0.200 kg
sinappi-kurkkusalaattia
0.005 kg
mustapippurirouhetta
0.006 kg
suolaa
0.006 kg
sokeria
0.012 kg
hienonnettua persiljaa

Ohje

  1. Kuullota valkosipuli Oivariini juoksevassa. Lisää ruokakerma, crème fraîche, mehu, sinappi-kurkkusalaatti ja muuta aineet persiljaa lukuun ottamatta. Kuumenna ja viimeistele persiljalla. Tarjoa Valio lindströminpihvien kastikkeena.
kpl
g
1.8 kg
180 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
180 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
8 g
Rasva
16 g
Tyydyttynyt rasva
9 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,5 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
180 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
8 g
Rasva
16 g
Tyydyttynyt rasva
9 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,5 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.