Kermakakku

Valio Food Solutions

Kermakakku

Ainekset20 annosta

0.430 kg

Kostutus

0.200 kg

Täyte

0.400 kg
0.133 kg
kananmunia
0.060 kg
perunajauhoja
0.300 kg
persikkakuutioita
0.300 kg
ananasmurskaa
0.130 kg
banaania
0.008 kg
vaniljasokeria

Kuorrutus

0.500 kg
0.105 kg
fariinisokeria
0.004 kg
vaniljasokeria
0.008 kg
liivatelehtiä
0.015 kg
vettä

Koristeeksi

0.000 kg
paahdettuja mantelilastuja

Ohje

  1. Leikkaa vetopohja kolmeen osaan ja kostuta levyt mehulla.
  2. Sekoita täytteen maitojuoma, munat ja perunajauho kattilassa. Kuumenna kiisseliä samalla sekoittaen, kunnes se kiehahtaa. Jäähdytä kiisseli ja mausta vaniljasokerilla. Pilko valutetut persikat ja banaani joukkoon sekä lisää valutettu ananasmurska. Levitä täyte kakkulevyjen väliin.
  3. Mittaa kerma ja sokerit yleiskoneen kulhoon ja vaahdota. Lisää runsaassa kylmässä vedessä liotetut liivatelehdet pieneen määrään kiehuvaa vettä. Kaada seos ohuena nauhana vaahdon joukkoon sekoittaen. Levitä vaahto kakun päälle ja koristele paahdetuilla mantelilastuilla.
kpl
g
2.5 kg
185 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
185 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
22 g
Rasva
9 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,1 g
Kalsium
35 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
185 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
22 g
Rasva
9 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,1 g
Kalsium
35 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›