Kermakarpalopulla

Valio Food Solutions

Kermakarpalopulla

Ainekset91 kpl

Taikina

1.000 kg
vettä
0.030 kg
suolaa
0.400 kg
sokeria
0.200 kg
hiivaa
0.200 kg
kananmunia
0.010 kg
kardemummaa
0.500 kg
2.700 kg
vehnäjauhoja
5.040 kg (91 kpl á 0.055 kg)

Täyte

0.160 kg
0.480 kg
vettä
1.092 kg
1.092 kg
2.824 kg (91 kpl á 0.031 kg)
7.864 kg (91 kpl á 0.086 kg)

Ohje

  1. Sekoita taikina aineet ja vaivaa taikinaksi. Anna taikinan levätä 15 minuuttia
  2. Kauli taikina 3 mm:n vahvuiseksi matoksi. Leikkaa matto 12 cm:n levyisiksi nauhoiksi.
  3. Pursota vedestä ja vaniljakreemijauheesta valmistetusta vaniljakreemistä raita taikinan päälle.
  4. Taita taikinanauhat kolmeen osaan siten, että sauma tulee alas keskelle. Leikkaa nauhat 8 cm:n pituisiksi paloiksi.
  5. Nostata, voitele kananmunalla ja paista pullat 210 asteisessa uunissa noin 10 minuuttia.
  6. Leikkaa jäähtyneisiin pulliin viilto ja täytä pullat karpalotäytteellä ja kermavaahdolla. Sihtaa pinnalle tomusokeria.
kpl
g
7.8 kg
283 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
283 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
39 g
Rasva
11 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,5 g
Kalsium
18 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
283 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
39 g
Rasva
11 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,5 g
Kalsium
18 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.