Kermakinuskileivos

Kermakinuskileivos
Tehnyt MikaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Mika Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Kermakinuskileivos

Kermakinuskileivos

Kermakinuskileivos on klassikko jossa yhdistyy kuohkea kermavaahto ja herkullinen makea kinuski. Vaalea kakkupohja kantaa nämä makujen ykköset pohjallaan. Uudenlainen koristelu nostaa vanhan klassikkoleivoksen taas suosioon.

Tehnyt Mika Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Mika
Valio Koekeittiöstä

Ainekset44 kpl

Vetopohja

1.000 kg
kananmunia
0.500 kg
sokeria
0.480 kg
vehnäjauhoja
0.120 kg
maissitärkkelystä
2.100 kg (44 kpl à 0.048 kg)

Kostutusvesi

0.500 kg
vettä
0.050 kg
sokeria
0.550 kg (44 kpl à 0.013 kg)

Täyte

0.800 kg
1.500 kg
0.035 kg
sokeria
2.335 kg (44 kpl à 0.053 kg)

Kuorrutus

1.200 kg
0.030 kg
sokeria
0.600 kg
1.830 kg (44 kpl à 0.042 kg)
6.815 kg (44 kpl à 0.155 kg)

Ohje

  1. Vaahdota munat ja sokeri. Sekoita vehnäjauhot ja tärkkelys keskenään ja sihtaa sokeri-munavaahtoon. Sekoita varovasti. Vedä massa paperille. Paista 180°C:ssa n. 20 min.
  2. Valmista kasteluvesi. Kiehauta sokeri ja vesi. Jäähdytä.
  3. Pohjaaminen. Kostuta vetopohja sokerivedellä. Levitä kermavaahtoa ja pursota kinuskitäytettä raitoina väliin. Pohjaa kahdella täyttövälillä. Anna tekeytyä seuraavaan päivään.
  4. Kuorruta levy kermavaahdolla. Paloittele levy paloiksi.
  5. Pursota pintaan kermavaahto. Pursota kinuskitäyte nappeina koristeeksi pinnalle.
kpl
g
6.6 kg
291 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
291 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
28 g
Rasva
18 g
Tyydyttynyt rasva
10 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,2 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
291 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
28 g
Rasva
18 g
Tyydyttynyt rasva
10 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,2 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.