Kermalevykakku

Valio Food Solutions

Kermalevykakku

Tehnyt Mika Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Mika
Valio Koekeittiöstä

Ainekset1 kpl

Pohja

1.720 kg
1.720 kg (1 kpl à 1.720 kg)

Kostutukseen

0.700 kg
0.700 kg (1 kpl à 0.700 kg)

Täytteet

1.500 kg
1.200 kg
2.700 kg (1 kpl à 2.700 kg)

Koristeluun

0.500 kg
1.560 kg
kotimaisia vadelmia
0.480 kg
1.000 kg
3.540 kg (1 kpl à 3.540 kg)
8.660 kg (1 kpl à 8.660 kg)

Ohje

  1. Kostuta vetopohjat maidolla.
  2. Täytä kakku kermavaahdolla ja vadelmatäytteellä 3 kerrosta.
  3. Levitä pinnalle vadelmatäyte.
  4. Laita kakkujen pinnalle vadelmat ja sivele pinnalle kirkaskuumahyytelöä.
  5. Koristele kakut kermavaahdolla.
0
216 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
216 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
26 g
Rasva
11 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,2 g
Kalsium
31 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
216 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
26 g
Rasva
11 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,2 g
Kalsium
31 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.