Kermalevykakku

Valio Food Solutions

Kermalevykakku

Kermalevykakku

Levykakku on kätevä tarjottava, kun paljon herkuttelijoita jakamassa kakkua. Valio täytteillä, valmiilla vetopojilla ja oikealla kermalla onnistut takuulla valmistamaan parhaat kakut.

Tehnyt Mika Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Mika
Valio Koekeittiöstä

Ainekset1 kpl

Pohja

1.720 kg
1.720 kg (1 kpl à 1.720 kg)

Kostutukseen

0.700 kg
0.700 kg (1 kpl à 0.700 kg)

Täytteet

1.500 kg
1.200 kg
2.700 kg (1 kpl à 2.700 kg)

Koristeluun

0.500 kg
1.560 kg
kotimaisia vadelmia
0.480 kg
1.000 kg
3.540 kg (1 kpl à 3.540 kg)
8.660 kg (1 kpl à 8.660 kg)

Ohje

  1. Kostuta vetopohjat maidolla.
  2. Täytä kakku kermavaahdolla ja vadelmatäytteellä 3 kerrosta.
  3. Levitä pinnalle vadelmatäyte.
  4. Laita kakkujen pinnalle vadelmat ja sivele pinnalle kirkaskuumahyytelöä.
  5. Koristele kakut kermavaahdolla.
0
216 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
216 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
26 g
Rasva
11 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,2 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
216 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
26 g
Rasva
11 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,2 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›