Kermamunkki

Kermamunkki

Teollisuus
283 kcal / 100g
Valio
Tehnyt
Valio, Valio Koekeittiö

Valmistusaineet

Munkkitaikina
1,000 kg vettä
0,075 kg Valio Eila® Laktoositon maitojauhetta
0,030 kg suolaa
0,300 kg sokeria
0,200 kg hiivaa
0,350 kg kananmunia
0,250 kg Valio Eila® voita
2,600 kg vehnäjauhoja
4,805 kg 96 kpl á 0,050 kg
Täyte
0,960 kg Valio kuningatartäytettä
0,960 kg 96 kpl á 0,010 kg
Väliin
1,440 kg Valio vispikermaa
1,440 kg 96 kpl á 0,015 kg
Pinnalle
0,048 kg tomusokeria
0,048 kg 96 kpl á 0,001 kg
7,253 kg 96 kpl á 0,076 kg
Avaa/sulje Valmistusohje

Valmistusohje

  • Sekoita veden joukkoon laktoositon maitojauhe, suola, sokeri, hiiva ja vehnäjauhot. Lisää vaivauksen puolivälissä munat ja voi. Vaivaa taikinaksi.

  • Anna taikinan levätä 20 minuuttia

  • Leivo taikinasta pitkulaisia munkkeja. Nostata munkit.

  • Paista munkit 175 asteisessa uppopaistorasvassa kauniin ruskeiksi.

  • Leikkaa jäähtyneisiin munkkeihin viillot. Täytä munkit kuningatartäytteellä ja kermavaahdolla. Sirottele pinnalle tomusokeria.

Avaa/sulje Ravintosisältö
Saanto
kg
Annosmäärä
kpl
Annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa. Palaa takaisin alkuperäiseen kokoon ›

Ravintosisältö annoksessa

Ravintosisältö / 100g


Lähetä sähköpostiin

Reseptin lähetys onnistui!