Kermamunkki

Kermamunkki
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio
Valio Aimo

Kermamunkki

Ainekset96 kpl

Munkkitaikina

1.000 kg
vettä
0.075 kg
0.030 kg
suolaa
0.300 kg
sokeria
0.200 kg
hiivaa
0.350 kg
kananmunia
0.250 kg
2.600 kg
vehnäjauhoja
4.805 kg (96 kpl à 0.050 kg)

Täyte

0.960 kg
0.960 kg (96 kpl à 0.010 kg)

Väliin

1.440 kg
1.440 kg (96 kpl à 0.015 kg)

Pinnalle

0.048 kg
tomusokeria
0.048 kg (96 kpl à 0.001 kg)
7.253 kg (96 kpl à 0.076 kg)

Ohje

  1. Sekoita veden joukkoon laktoositon maitojauhe, suola, sokeri, hiiva ja vehnäjauhot. Lisää vaivauksen puolivälissä munat ja voi. Vaivaa taikinaksi.
  2. Anna taikinan levätä 20 minuuttia
  3. Leivo taikinasta pitkulaisia munkkeja. Nostata munkit.
  4. Paista munkit 175 asteisessa uppopaistorasvassa kauniin ruskeiksi.
  5. Leikkaa jäähtyneisiin munkkeihin viillot. Täytä munkit kuningatartäytteellä ja kermavaahdolla. Sirottele pinnalle tomusokeria.
kpl
g
7.3 kg
283 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
283 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
38 g
Rasva
11 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,5 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
283 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
38 g
Rasva
11 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,5 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.