Kermaperunat

Valio Food Solutions

Kermaperunat

Ainekset30 annosta

5.000 kg
0.002 kg
mustapippuria
0.024 kg
suolaa
0.300 kg
2.000 kg

Ohje

  1. Levitä puolet perunaviipaleista voideltuun GN 1/1-100 -astiaan. Ripottele päälle suolaa, pippuria. Levitä sipuli ja loput perunaviipaleet. Ripottele suolaa ja pippuria. Kaada astiaan kerma.
  2. Kiertoilmakypsennä 175 asteessa noin tunti. Painele paiston aikana kerran tai kaksi lastalla ja laita kansi päälle, jos saa liikaa väriä.
kpl
g
6.4 kg
129 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
129 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
10 g
Rasva
10 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,3 g
Kalsium
20 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
129 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
10 g
Rasva
10 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,3 g
Kalsium
20 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.