Kermaperunat

Kermaperunat
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio
Valio Aimo

Kermaperunat

Kermaperunat

Ainekset30 annosta

5.000 kg
0.002 kg
mustapippuria
0.024 kg
suolaa
0.255 kg
pakastesipulikuutioita
2.000 kg

Ohje

  1. Levitä puolet perunaviipaleista voideltuun GN 1/1-100 -astiaan. Ripottele päälle suolaa, pippuria. Levitä sipuli ja loput perunaviipaleet. Ripottele suolaa ja pippuria. Kaada astiaan kerma.
  2. Kiertoilmakypsennä 175 asteessa noin tunti. Painele paiston aikana kerran tai kaksi lastalla ja laita kansi päälle, jos saa liikaa väriä.
kpl
g
6.4 kg
130 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
130 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
10 g
Rasva
10 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,3 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
130 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
10 g
Rasva
10 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,3 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.