Kermassa haudutettua kotijuustoa ja kirsikkaa

Kermassa haudutettua kotijuustoa ja kirsikkaa
Tehnyt TuomasValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Tuomas Valio Koekeittiöstä
Valio Food Solutions

Kermassa haudutettua kotijuustoa ja kirsikkaa

Kermassa haudutettua kotijuustoa ja kirsikkaa

Kotijuustosta syntyy herkullinen jälkiruoka, kun sen paistaa uunissa kerman kanssa. Lopputulos on vähintään yhtä hyvä kuin kermassa haudutettu leipäjuusto. Kirsikkatäyte tuo asiakkaasi jälkiruokaan sesongin juhlavuutta.

Tehnyt Tuomas Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Tuomas
Valio Koekeittiöstä

Ohje

  1. Valuta kotijuusto ja revi käsin hieman pienemmiksi paloiksi 1/1 GN -vuokaan. Lisää vispikerma ja paahda 250 °C uunissa n. 10 min.
  2. Tarjoile kirsikkatäytteen kera.
kpl
g
1.1 kg
189 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
189 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
11 g
Rasva
13 g
Tyydyttynyt rasva
8 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,7 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
189 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
11 g
Rasva
13 g
Tyydyttynyt rasva
8 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,7 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›