Kermassa haudutettua kotijuustoa ja kirsikkaa

Kermassa haudutettua kotijuustoa ja kirsikkaa
Tehnyt TuomasValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Tuomas Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Kermassa haudutettua kotijuustoa ja kirsikkaa

Kermassa haudutettua kotijuustoa ja kirsikkaa

Kotijuustosta syntyy herkullinen jälkiruoka, kun sen paistaa uunissa kerman kanssa. Lopputulos on vähintään yhtä hyvä kuin kermassa haudutettu leipäjuusto. Kirsikkatäyte tuo asiakkaasi jälkiruokaan sesongin juhlavuutta.

Tehnyt Tuomas Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Tuomas
Valio Koekeittiöstä

Ainekset15 annosta

Ohje

  1. Valuta kotijuusto ja revi käsin hieman pienemmiksi paloiksi 1/1 GN -vuokaan. Lisää vispikerma ja paahda 250 °C uunissa n. 10 min.
  2. Tarjoile kirsikkahillon kera.
kpl
g
1.1 kg
193 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
193 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
10 g
Rasva
13 g
Tyydyttynyt rasva
8 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,7 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
193 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
10 g
Rasva
13 g
Tyydyttynyt rasva
8 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,7 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.