Kermassa haudutettua kotijuustoa ja kirsikkaa

Kermassa haudutettua kotijuustoa ja kirsikkaa
Tehnyt TuomasValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Tuomas Valio Koekeittiöstä
Valio Food Solutions

Kermassa haudutettua kotijuustoa ja kirsikkaa

Kermassa haudutettua kotijuustoa ja kirsikkaa

Kotijuustosta syntyy herkullinen jälkiruoka, kun sen paistaa uunissa kerman kanssa. Lopputulos on vähintään yhtä hyvä kuin kermassa haudutettu leipäjuusto. Kirsikkatäyte tuo asiakkaasi jälkiruokaan sesongin juhlavuutta.

Tehnyt Tuomas Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Tuomas
Valio Koekeittiöstä

Ainekset15 annosta

0.800 kg
0.300 kg
0.300 kg
Valio kirsikkatäytettä

Ohje

  1. Valuta kotijuusto ja revi käsin hieman pienemmiksi paloiksi 1/1 GN -vuokaan. Lisää vispikerma ja paahda 250 °C uunissa n. 10 min.
  2. Tarjoile kirsikkatäytteen kera.
kpl
g
1.1 kg
201 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
201 kcal
Proteiini
10 g
Hiilihydraatit
3 g
Rasva
17 g
Tyydyttynyt rasva
10 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,9 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
201 kcal
Proteiini
10 g
Hiilihydraatit
3 g
Rasva
17 g
Tyydyttynyt rasva
10 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,9 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›