Kermaviili Chimichurri

Kermaviili Chimichurri
Tehnyt TuomasValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Tuomas Valio Koekeittiöstä
Valio Food Solutions

Kermaviili Chimichurri

Kermaviili Chimichurri

Chimichurrin raikkaampi versio höystetään kermaviilillä. Järisyttävän hyvä salaattibuffetin lisukkeena tai pääruoan kappaletavaran dippinä.

Tehnyt Tuomas Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Tuomas
Valio Koekeittiöstä

Ainekset20 annosta

0.085 kg
lehtipersiljaa
0.005 kg
kuivattua oreganoa
0.020 kg
punaista chiliä
0.010 kg
valkosipulia
0.040 kg
punaviinietikkaa
0.050 kg
oliiviöljyä
0.750 kg
0.010 kg
suolaa
0.001 kg
mustapippuria myllystä

Ohje

  1. Hienonna lehtipersilja, oregano, chili sekä valkosipuli punaviinietikan ja oliiviöljyn kanssa kutterissa. Sekoita massa kermaviilin joukkoon ja mausta suolalla ja mustapippurilla.
kpl
g
0.9 kg
144 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
144 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
3 g
Rasva
13 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,1 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
144 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
3 g
Rasva
13 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,1 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›