Siirry sisältöön
Kerrosrahka

Kerrosrahka

Simppeli, mutta näyttävä kerrosrahka vitriiniin ja lounaan jälkiruoaksi.

Kerrosrahka

Ainekset

Rahka

Väliin kerroksittain

  • 0,200 kg mustikkasosetta
  • 0,200 kg vadelmasosetta

Ohje

  1. Vaahdota kerma ja sekoita kaikki ainekset keskenään.
  2. Annostele vuorotellen rahka ja marjasoseet kerroksittain annosmaljoihin.
  3. Koristele annokset halutessasi mustikoilla.

Saman tarjoilutilanteen reseptejä

Saman ruokavalion reseptejä


Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 231 kcal
Proteiini 5,6 g
Hiilihydraatti 15,9 g
Rasva 15,6 g
Tyydyttynyt rasva 8,9 g
Ravintokuitu 1,3 g
Suola 0,1 g
Kalsium 35,4 mg
D-vitamiini 0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 178 kcal
Proteiini 4,3 g
Hiilihydraatti 12,3 g
Rasva 12 g
Tyydyttynyt rasva 6,8 g
Ravintokuitu 1 g
Suola 0,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Aimon asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani - ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search