Keväinen juustosalaatti

Keväinen juustosalaatti
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio
Valio Food Solutions

Keväinen juustosalaatti

Keväinen juustosalaatti

Ainekset10 annosta

0.500 kg
1.000 kg
0.200 kg
viinirypäleitä
0.050 kg
mantelirouhetta
0.300 kg
jäävuorisalaattia

Kastike

0.200 kg
0.200 kg
0.023 kg
sitruunamehua
0.150 kg
0.003 kg
suolaa
0.013 kg
sokeria
0.001 kg
valkopippuria

Ohje

  1. Sulata ja valuta omenakuutiot. Halkaise rypäleet ja poista siemenet. Sekoita ainekset keskenään.
  2. Vaahdota kastikkeen kerma ja vatkaa kermaviili joukkoon. Mausta kastike ja sekoita salaattiainesten kanssa. Tarjoa Valio pehmosämpylöiden kera pikkuruoaksi tai aterian alkupalaksi.
kpl
g
2.6 kg
140 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
140 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
6 g
Rasva
10 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,4 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
140 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
6 g
Rasva
10 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,4 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›