Keväinen täytekakku

Valio Food Solutions

Keväinen täytekakku

Ainekset32 annosta

0.430 kg
0.430 kg

Kostutus

0.200 kg

Täyte

0.600 kg
0.240 kg
tomusokeria
0.600 kg
0.100 kg
halvaa
0.240 kg
0.015 kg
sitruunamehua

Koristeluun

1.000 kg
0.036 kg
sokeria
0.050 kg
halvaa
0.000 kg
säilykeaprikoosia tai -persikoita

Ohje

  1. Leikkaa vetopohjat puoliksi ja kostuta maitojuomalla. Vaahdota vispikerma ja tomusokeri. Lisää vatkaten joukkoon ruokajogurtti. Lisää murennettu halva sekä hillo ja sitruunamehu.
  2. Jaa täyte kerrosten väleihin, vuorotellen tumma ja vaalea pohja. Anna vetäytyä hetki viileässä. Koristele makeutetulla vispikermalla, halvalla ja aprikooseilla tai persikoilla.
kpl
g
4.2 kg
295 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
295 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
26 g
Rasva
19 g
Tyydyttynyt rasva
10 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,2 g
Kalsium
75 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
295 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
26 g
Rasva
19 g
Tyydyttynyt rasva
10 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,2 g
Kalsium
75 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.