Kevät Napoleon

Valio Food Solutions

Kevät Napoleon

Napoleon leivoksen juuret ovat Italian Napolissa, eikä leivonnaisella ole mitään yhteyttä Napoleon Bonaparteen. Nimivirheen uskotaan juontavan juurensa napolitain-sanasta, joka tarkoittaa ranskaksi napolilaista.

Tehnyt Mika Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Mika
Valio Koekeittiöstä

Ainekset30 annosta

Pohja

1.500 kg
1.500 kg (30 kpl à 0.050 kg)

Täyte I

0.960 kg
0.960 kg
1.200 kg
3.120 kg (30 kpl à 0.104 kg)

Täyte II

1.000 kg
1.000 kg (30 kpl à 0.033 kg)
5.620 kg (30 kpl à 0.187 kg)

Ohje

  1. Kauli sulatettuja voitaikinalevyjä hieman ohuemmiksi. Pistele pinta ja anna levätä huoneenlämmössä n.tunnin ajan.
  2. Paista pohjia 210 °C:ssa n. 25 min, läpikypsäksi.
  3. Leikkaa paistetut pohjat 4 x 8 cm:n paloiksi.
  4. Vaahdota kerma vaahdoksi ja lisää lemoncurd ja tuorejuusto. Vaahdota tasaiseksi ja kuohkeaksi. Pursota täyte pohjien päälle. Pursota lemon curd raidoiksi. Nosta toinen levy päälle. Täytä toinen kerros samaan tapaan.
  5. Koristele haluamallasi tavalla.
kpl
g
9.5 kg
283 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
283 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
24 g
Rasva
20 g
Tyydyttynyt rasva
11 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,5 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
283 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
24 g
Rasva
20 g
Tyydyttynyt rasva
11 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,5 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›