Tämän Sacherin salaisuus on mehevyys, joka tulee täytteestä, joka lisätään lämpimänä vedellä ohennettuna kakun väleihin. Anna tekeytyä pari päivää ja täydellinen Sacher on nautittavaksi.
Tehnyt Mika
Valio Koekeittiöstä
Tämän Sacherin salaisuus on mehevyys, joka tulee täytteestä, joka lisätään lämpimänä vedellä ohennettuna kakun väleihin. Anna tekeytyä pari päivää ja täydellinen Sacher on nautittavaksi.
Pohja | |
---|---|
0.600 kg | |
0.500 kg | sokeria |
0.540 kg | keltuaisia |
0.600 kg | tummaa suklaata |
1.080 kg | valkuaisia |
0.500 kg | sokeria |
0.600 kg | vehnäjauhoja |
0.005 kg | suolaa |
4.425 kg (6 kpl à 0.737 kg) | |
Täyte | |
1.500 kg | |
0.200 kg | vettä |
1.700 kg (6 kpl à 0.283 kg) | |
Canache-kuorrutus | |
0.400 kg | |
0.060 kg | vettä |
0.200 kg | sokeria |
0.160 kg | tärkkelyssiirappia |
0.600 kg | tummaa suklaata |
1.420 kg (6 kpl à 0.237 kg) | |
koristeluun | |
0.190 kg | tuoreita marjoja |
0.190 kg (6 kpl à 0.032 kg) | |
7.735 kg (6 kpl à 1.289 kg) |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.