Kevät Sacher

Kevät Sacher
Tehnyt MikaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Mika Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Kevät Sacher

Kevät Sacher

Tämän Sacherin salaisuus on mehevyys, joka tulee täytteestä, joka lisätään lämpimänä vedellä ohennettuna kakun väleihin. Anna tekeytyä pari päivää ja täydellinen Sacher on nautittavaksi.

Tehnyt Mika Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Mika
Valio Koekeittiöstä

Ainekset6 kpl

Pohja

0.600 kg
0.500 kg
sokeria
0.540 kg
keltuaisia
0.600 kg
tummaa suklaata
1.080 kg
valkuaisia
0.500 kg
sokeria
0.600 kg
vehnäjauhoja
0.005 kg
suolaa
4.425 kg (6 kpl à 0.737 kg)

Täyte

1.500 kg
0.200 kg
vettä
1.700 kg (6 kpl à 0.283 kg)

Canache-kuorrutus

0.400 kg
0.060 kg
vettä
0.200 kg
sokeria
0.160 kg
tärkkelyssiirappia
0.600 kg
tummaa suklaata
1.420 kg (6 kpl à 0.237 kg)

koristeluun

0.190 kg
tuoreita marjoja
0.190 kg (6 kpl à 0.032 kg)
7.735 kg (6 kpl à 1.289 kg)

Ohje

  1. Valmista pohjat. Vaahdota voi ja sokeri. Lisää joukkoon keltuaiset koko ajan sekoittaen.
  2. Sekoita joukkoon sulatettu suklaa. Vaahdota sokeri ja valkuaiset ja sekoita varovasti massan joukkoon.
  3. Sekoita lopuksi joukkoon jauhot ja suola.
  4. Annostele massa halkaisijaltaan 20 cm:n kakkuvuokiin. Paista pohjat 170 asteisessa uunissa noin 50 minuuttia.
  5. Kiehauta vesi aprikoositäyte.
  6. Leikkaa jäähtyneet pohjat kolmeen osaan ja täytä aprikoositäytteellä. Sivele kakkujen pinnalle ohut kerros aprikoositäytettä.
  7. Valmista canache-kuorrutus. Kiehauta kerma. Liuota kuuman kerman joukkoon sokeri ja tärkkelyssiirappi. Lisää joukkoon tumma suklaa. Anna suklaan sulaa rauhassa kerman joukkoon sekoittamatta.
  8. Kun suklaa on täysin sulanut sekoita kuorrute tasaiseksi.
  9. Kuorruta kakut noin 35 asteiseksi jäähtyneellä canache-kuorrutuksella.
  10. Koristele haluamallasi tavalla.
kpl
g
6.0 kg
334 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
334 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
44 g
Rasva
15 g
Tyydyttynyt rasva
8 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,2 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
334 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
44 g
Rasva
15 g
Tyydyttynyt rasva
8 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,2 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.