Siirry sisältöön
Kevät wiener
Tehnyt Mika Valio Aimo Koekeittiö Tehnyt Mika Valio Aimo Koekeittiöstä

Kevät wiener

Kevät wiener

Ainekset

Wienertaikina

  • 1,000 kg vettä
  • 0,075 kg
    Valio Eila® PRO laktoositon rasvaton maitojauhe on valmistettu tuoreesta suomalaisesta maidosta Valion patentoimalla valmistusmenetelmällä. Se…
    Valio Eila® PRO laktoositon rasvaton maitojauhe 25 kg
  • 0,025 kg suolaa
  • 0,150 kg sokeria
  • 0,100 kg hiivaa
  • 0,400 kg kananmunia
  • 0,050 kg
    Kun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
    Valio Eila® voi 200 g laktoositon
  • 2,200 kg vehnäjauhoja
  • 1,500 kg
    Kun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
    Valio Eila® kaulintavoi 4x5 kg suolaamaton laktoositon

Täyte

Koristeluun

  • 1,000 kg tuoreita marjoja

Wienertaikina

  • 1,000 kg vettä
  • 0,075 kg Valio Eila® Laktoositon maitojauhetta
  • 0,025 kg suolaa
  • 0,150 kg sokeria
  • 0,100 kg hiivaa
  • 0,400 kg kananmunia
  • 0,050 kg Valio Eila® voita
  • 2,200 kg vehnäjauhoja
  • 1,500 kg Valio Eila® kaulintavoita

Täyte

  • 2,000 kg Valio rahka-jogurttitäytettä
  • 2,000 kg Valio lemon curd täytettä

Koristeluun

  • 1,000 kg tuoreita marjoja

Ohje

  1. Liuota kylmään veteen perustaikinan muut aineet, paitsi jauhot ja voi. Sekoita joukkoon kylmät jauhot ja pehmeä voi. Älä vaivaa.
  2. Kauli 8-10 asteinen voi taikinaan 2x3.
  3. Anna taikinan levätä kylmiössä muovilla peitettynä 15 minuuttia
  4. Kauli taikina 1x3. Anna taikinan levätä kylmiössä noin tunti muovilla peitettynä.
  5. Kauli taikina 3,5 mm:n vahvuiseksi levyksi. Leikkaa 9x9 cm:n paloiksi.
  6. Leikkaa palat puolikaaren mallisella muotilla ja taittele. Asettele pellille.
  7. Nostata wienerit. Pursota pinnalle rahka-jogurttitäyte.
  8. Paista wienerit 220 °C:ssa uunissa noin 12 min.
  9. Pursota paiston jälkeen lemon curd täyte ja koristele marjoilla.

Saman ruokavalion reseptejä


Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 361 kcal
Proteiini 5,7 g
Hiilihydraatti 42,7 g
Rasva 18,2 g
Tyydyttynyt rasva 10,2 g
Ravintokuitu 1,6 g
Suola 0,4 g
Kalsium 29 mg
D-vitamiini 0,2 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 276 kcal
Proteiini 4,3 g
Hiilihydraatti 32,6 g
Rasva 13,9 g
Tyydyttynyt rasva 7,8 g
Ravintokuitu 1,2 g
Suola 0,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla foodservice-alan asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search