Kevät wiener

Kevät wiener
Tehnyt MikaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Mika Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Kevät wiener

Kevät wiener

Tehnyt Mika Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Mika
Valio Koekeittiöstä

Ainekset80 kpl

Wienertaikina

1.000 kg
vettä
0.075 kg
0.025 kg
suolaa
0.150 kg
sokeria
0.100 kg
hiivaa
0.400 kg
kananmunia
0.050 kg
2.200 kg
vehnäjauhoja
1.500 kg
5.500 kg (80 kpl à 0.069 kg)

Täyte

2.000 kg
2.000 kg
4.000 kg (80 kpl à 0.050 kg)

Koristeluun

0.950 kg
tuoreita marjoja
0.950 kg (80 kpl à 0.012 kg)
10.450 kg (80 kpl à 0.131 kg)

Ohje

  1. Liuota kylmään veteen perustaikinan muut aineet, paitsi jauhot ja voi. Sekoita joukkoon kylmät jauhot ja pehmeä voi. Älä vaivaa.
  2. Kauli 8-10 asteinen voi taikinaan 2x3.
  3. Anna taikinan levätä kylmiössä muovilla peitettynä 15 minuuttia
  4. Kauli taikina 1x3. Anna taikinan levätä kylmiössä noin tunti muovilla peitettynä.
  5. Kauli taikina 3,5 mm:n vahvuiseksi levyksi. Leikkaa 9x9 cm:n paloiksi.
  6. Leikkaa palat puolikaaren mallisella muotilla ja taittele. Asettele pellille.
  7. Nostata wienerit. Pursota pinnalle rahka-jogurttitäyte.
  8. Paista wienerit 220 °C:ssa uunissa noin 12 min.
  9. Pursota paiston jälkeen lemon curd täyte ja koristele marjoilla.
kpl
g
7.0 kg
273 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
273 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
32 g
Rasva
14 g
Tyydyttynyt rasva
8 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,3 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
273 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
32 g
Rasva
14 g
Tyydyttynyt rasva
8 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,3 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.