Kevät wiener

Kevät wiener

Teollisuus
273 kcal / 100g
Tehnyt
Mika, Valio Koekeittiö

Valmistusaineet

Wienertaikina
1,000 kg vettä
0,075 kg Valio Eila® Laktoositon maitojauhetta
0,025 kg suolaa
0,150 kg sokeria
0,100 kg hiivaa
0,400 kg kananmunia
0,050 kg Valio Eila® voita
2,200 kg vehnäjauhoja
1,500 kg Valio Eila® kaulintavoita kaulintaan
5,500 kg 80 kpl á 0,069 kg
Täyte
2,000 kg Valio rahka-jogurttitäytettä
2,000 kg Valio lemon curd täytettä
4,000 kg 80 kpl á 0,050 kg
Koristeluun
0,950 kg tuoreita marjoja
0,950 kg 80 kpl á 0,012 kg
10,450 kg 80 kpl á 0,131 kg
Avaa/sulje Valmistusohje

Valmistusohje

  • Liuota kylmään veteen perustaikinan muut aineet, paitsi jauhot ja voi. Sekoita joukkoon kylmät jauhot ja pehmeä voi. Älä vaivaa.

  • Kauli 8-10 asteinen voi taikinaan 2x3.

  • Anna taikinan levätä kylmiössä muovilla peitettynä 15 minuuttia

  • Kauli taikina 1x3. Anna taikinan levätä kylmiössä noin tunti muovilla peitettynä.

  • Kauli taikina 3,5 mm:n vahvuiseksi levyksi. Leikkaa 9x9 cm:n paloiksi.

  • Leikkaa palat puolikaaren mallisella muotilla ja taittele. Asettele pellille.

  • Nostata wienerit. Pursota pinnalle rahka-jogurttitäyte.

  • Paista wienerit 220 °C:ssa uunissa noin 12 min.

  • Pursota paiston jälkeen lemon curd täyte ja koristele marjoilla.

Avaa/sulje Ravintosisältö
Saanto
kg
Annosmäärä
kpl
Annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa. Palaa takaisin alkuperäiseen kokoon ›

Ravintosisältö annoksessa

Ravintosisältö / 100g


Lähetä sähköpostiin

Reseptin lähetys onnistui!