Kotikeittiö
Ammattilaiset
Hae
Hae
Kevätkala
Tehnyt
Valio Koekeittiö
Valio Koekeittiö
Kevätkala
Kevätkala
Ainekset
Ohje
Tiedot
Tehnyt
Valio Koekeittiö
Ammattikeittiö
Ainekset
12 annosta
1.880 kg
Valio kirjolohifilee annospaloja
0.100 kg
sitruunamehua
0.003 kg
mustapippuria
1.000 kg
FS paprikasekoitusta
0.006 kg
suolaa
0.025 kg
fariinisokeria
0.007 kg
currya
0.500 kg
Valio kuohukermaa laktoositon
0.020 kg
vehnäjauhoja
Ohje
Levitä kalapalat GN 1/1-65 -astiaan ja anna sulaa yön yli.
Mausta sitruunamehulla ja mustapippurilla. Levitä paprikasekoitus kalapaloille.
Yhdistä kuohukerma, mausteet ja jauhot. Kaada astiaan ja kiertoilmakypsennä 175 asteessa noin 35 minuuttia.
Annosmäärä
kpl
Palauta alkuperäiseen kokoon
Annoskoko
g
Palauta alkuperäiseen kokoon
Saanto
2.3 kg
Gluteeniton
Laktoositon
169
kcal / 100g
Muistiin
Tulosta resepti
Lähetä sähköpostiin
Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp
LinkedIn
Valion tuotteet reseptissä
Valio kirjolohifilee annospala 5 kg (á 150 g)
FS paprikasekoitus 2,5 kg x 2 / 5 kg
Valio kuohukerma 1 l laktoositon
Ravintosisältö annoksessa
Energia
169 kcal
Proteiini
11 g
Hiilihydraatit
3 g
Rasva
12 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,2 g
Reseptin ravintosisältö / 100g
Energia
169 kcal
Proteiini
11 g
Hiilihydraatit
3 g
Rasva
12 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.
Siirry hakuun
Kuluttajapalvelu
Tilaa uutiskirje
Yhteystiedot
Yleiset käyttöehdot
Tietosuojaseloste
Tuetut selaimet
Evästekäytännöt
Ruokaviraston Oiva-raportit
Facebook
YouTube
Twitter
LinkedIn
Instagram
Pinterest
Copyright © Valio Oy
Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.
Lisätietoja ›