Kevätkala

Kevätkala
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio
Valio Aimo

Kevätkala

Ainekset12 annosta

1.880 kg
0.100 kg
sitruunamehua
0.003 kg
mustapippuria
1.000 kg
0.006 kg
suolaa
0.025 kg
fariinisokeria
0.007 kg
currya
0.500 kg
0.020 kg
vehnäjauhoja

Ohje

  1. Levitä kalapalat GN 1/1-65 -astiaan ja anna sulaa yön yli.
  2. Mausta sitruunamehulla ja mustapippurilla. Levitä paprikasekoitus kalapaloille.
  3. Yhdistä kuohukerma, mausteet ja jauhot. Kaada astiaan ja kiertoilmakypsennä 175 asteessa noin 35 minuuttia.
kpl
g
2.3 kg
169 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
169 kcal
Proteiini
11 g
Hiilihydraatit
3 g
Rasva
12 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,2 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
169 kcal
Proteiini
11 g
Hiilihydraatit
3 g
Rasva
12 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,2 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.