Kevätsalaatti

Valio Food Solutions

Kevätsalaatti

Ainekset10 annosta

0.300 kg
jäävuorisalaattia
0.400 kg
ananasta
1.000 kg
0.222 kg
keitettyjä kananmunia
0.400 kg

Kastike

0.300 kg
0.004 kg
sokeria
0.001 kg
mustapippuria
0.003 kg
suolaa
0.242 kg
tomaattia

Koristeluun

0.000 kg
keltuaisia

Ohje

  1. Pese, linkoa ja pilko salaatti. Kuutioi ananas. Höyrykypsennä kalifornian mixiä n. 4 min ja jäähdytä.
  2. Erota kypsistä munista keltuaiset ja valkuaiset. Kuutioi valkuaiset.
  3. Sekoita salaattiainekset keskenään, jätä keltuaiset koristeeksi. Koristele tomaattilohkoilla ja siivilän läpi puserretulla keltuaisella.
  4. Sekoita kastike ja tarjoa erikseen.
  5. KOKOA LAUTASMALLI OIKEIN!

kpl
g
2.9 kg
56 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
56 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
5 g
Rasva
2 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,3 g
Kalsium
25 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
56 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
5 g
Rasva
2 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,3 g
Kalsium
25 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›