Kevytpannari

Valio Food Solutions

Kevytpannari

Ainekset16 annosta

1.000 kg
0.325 kg
vehnäjauhoja
0.006 kg
suolaa
0.024 kg
sokeria
0.133 kg
kananmunia

Tarjoiluun

0.500 kg
0.600 kg
0.012 kg
vaniljasokeria
0.000 kg

Ohje

  1. Vatkaa jauhot, suola ja sokeri maidon sekaan. Anna jauhojen turvota maidossa muutama tunti tai vaikka yön yli. Riko munien rakenne erillisessä kulhossa kevyesti ja sekoita munamassa taikinaan. Kaada taikina leivinpaperilla vuoratulle GN 1/1 -uunipellille. Paista pannukakkua kiertoilmauunissa 200 asteessa n. 25 minuuttia.
  2. Valuta raejuusto ja yhdistä sitruunarahkaan. Mausta vaniljasokerilla. Tarjoa pannukakun ja Valio mansikkapalahillon kanssa.
kpl
g
2.2 kg
119 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
119 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
16 g
Rasva
3 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,4 g
Kalsium
51 mg
D-vitamiini
1 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
119 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
16 g
Rasva
3 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,4 g
Kalsium
51 mg
D-vitamiini
1 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›