Kikherne-juustosalaatti

Kikherne-juustosalaatti
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio
Valio Food Solutions

Kikherne-juustosalaatti

Kikherne-juustosalaatti

Ainekset10 annosta

0.300 kg
kikherneitä
0.000 kg
vettä , suolaa ja kuivattua minttua
0.300 kg
0.300 kg
0.006 kg
suolaa
0.015 kg
sitruunamehua
0.020 kg
hunajaa
0.001 kg
mustapippurirouhetta
0.200 kg
jäävuorisalaattia
0.500 kg

Ohje

  1. Liota kikherneitä yön yli. Keitä suolalla ja mintulla maustetussa vedessä 45 min. Höyrykypsennä maissia ja herneitä n. 3 min.
  2. Yhdistä kasvikset ja kikherneet. Sekoita mausteet joukkoon ja anna jäähtyä. Kokoa kerroksittain tarjoiluastiaan revittyä salaattia, juustokuutioita ja herne-kasvisseosta.
kpl
g
2.1 kg
131 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
131 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
10 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
1,2 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
131 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
10 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
1,2 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›