Kikherne-juustosalaatti

Kikherne-juustosalaatti
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio
Valio Aimo

Kikherne-juustosalaatti

Kikherne-juustosalaatti

Ainekset16 annosta

0.300 kg
kikherneitä
0.000 kg
vettä , suolaa ja kuivattua minttua
0.300 kg
pakastemaissia
0.300 kg
kotimaisia pakasteherneitä
0.006 kg
suolaa
0.015 kg
sitruunamehua
0.020 kg
hunajaa
0.001 kg
mustapippurirouhetta
0.200 kg
jäävuorisalaattia
0.500 kg

Ohje

  1. Liota kikherneitä yön yli. Keitä suolalla ja mintulla maustetussa vedessä 45 min. Höyrykypsennä maissia 3 minuuttia ja sulata herneet.
  2. Yhdistä kasvikset ja kikherneet. Sekoita mausteet joukkoon ja anna jäähtyä. Kokoa kerroksittain tarjoiluastiaan revittyä salaattia, Valio salaattijuustokuutioita ja herne-kasvisseosta.
kpl
g
1.6 kg
124 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
124 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
9 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
1,2 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
124 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
9 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
1,2 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.