Kinkku-juusto piiras

Valio Food Solutions

Kinkku-juusto piiras

Ainekset12 kpl

Taikina

2.000 kg
vehnäjauhoja
1.400 kg
0.015 kg
suolaa
0.400 kg
kananmunia
3.815 kg (12 kpl à 0.318 kg)

Täyte

1.500 kg
kinkkua rouhittuna
0.600 kg
1.800 kg
0.076 kg
hienonnettua persiljaa
0.060 kg
valkosipulirouhetta
0.360 kg
kananmunia
0.600 kg
0.025 kg
aromisuolaa
0.003 kg
mustapippuria
5.024 kg (12 kpl à 0.419 kg)
8.839 kg (12 kpl à 0.737 kg)

Ohje

  1. Valmista kuoritaikina. Sekoita voi, suola ja jauhot murumaiseksi seokseksi. Sekoita joukkoon kananmunat. Anna taikinan levätä kylmiössä 1 tunti
  2. Valmista täyte sekoittamalla täytteen aineet yhteen.
  3. Kauli taikina 3 mm:n vahvuiseksi levyksi. Vuoraa taikinalevyllä Ø20 cm:n piiras-vuoka. Annostele täyte vuokiin. Ota taikinalevystä kannet ja laita täytteen päälle ja sulje reunat. Voitele piiraat kananmunalla. Tee kansiin reikiä. Halutesasi voit tehdä "juustoviipaleita" taikinalevystä pinnalle
  4. Paista piiraat 200 asteisessa uunissa noin 30 minuuttia
kpl
g
8.9 kg
340 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
340 kcal
Proteiini
14 g
Hiilihydraatit
18 g
Rasva
24 g
Tyydyttynyt rasva
12 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,9 g
Kalsium
171 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
340 kcal
Proteiini
14 g
Hiilihydraatit
18 g
Rasva
24 g
Tyydyttynyt rasva
12 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,9 g
Kalsium
171 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.