Kinkku-juustopasteija

Valio Food Solutions

Kinkku-juustopasteija

Ainekset1 annos

Juustovoitaikina

2.500 kg
2.500 kg
vehnäjauhoja
0.040 kg
leivinjauhetta
1.000 kg
vettä
6.040 kg (1 kpl á 6.040 kg)

Täyte

1.000 kg
kinkkusuikaleita
0.200 kg
0.600 kg
1.200 kg
keitettyä riisiä
0.500 kg
kananmunia raakana
0.006 kg
mustapippurirouhetta
3.506 kg (1 kpl á 3.506 kg)
9.546 kg (1 kpl á 9.546 kg)

Ohje

  1. Sekoita voi, leivinjauhe ja vehnäjauhot murumaiseksi seokseksi. Lisää lopuksi kylmä vesi ja sekoita taikinaksi. Kauli taikina 3 x 4. Anna taikinan levätä kylmiössä kaksi tuntia
  2. Valmista täyte sekoittamalla täytteen aineet yhteen.
  3. Kauli taikina 2,5 mm:n vahvuiseksi matoksi. Leikkaa matto 8 cm:n levyisiksi nauhoiksi. Pursota täyte nauhojen keskelle. Voitele reuna kananmunalla ja taita taikina täytteen päälle. Leikkaa pieniksi, pituudeltaan 3 cm:n pasteijoiksi.
  4. Voit valmistaa myös suurempia pasteijoita leikkaamalla nauhat pidemmiksi
  5. Voitele pasteijat ja paista 220 asteisessa uunissa noin 8 minuuttia.
kpl
g
9.5 kg
369 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
369 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
24 g
Rasva
27 g
Tyydyttynyt rasva
15 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,5 g
Kalsium
90 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
369 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
24 g
Rasva
27 g
Tyydyttynyt rasva
15 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,5 g
Kalsium
90 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.