Kinkkujuustopiirakka

Valio Food Solutions

Kinkkujuustopiirakka

Ainekset3 kpl

Taikina

0.350 kg
0.350 kg
vehnäjauhoja
0.350 kg
1.050 kg (3 kpl à 0.350 kg)

Täyte

0.900 kg
saunapalvikinkkua
0.150 kg
0.200 kg
ananaspaloja
0.300 kg
0.003 kg
mustapippurirouhetta
0.015 kg
suolaa
0.750 kg
0.750 kg
kananmunaa
3.068 kg (3 kpl à 1.023 kg)
4.118 kg (3 kpl à 1.373 kg)

Ohje

  1. Valmista taikina: sekoita voi ja jauhot murumaiseksi seokseksi. Sekoita joukkoon rahka. Anna taikinan levätä kylmiössä kaksi tuntia.
  2. Kauli pohjataikina 3 mm:n vahvuiseksi ja vuoraa sillä Ø 30 cm:n piirakkavuoat. Annostele täytteen aineet vuokiin taikinan päälle
  3. Sekoita ruokakerma ja munat. Kaada munakerma täytteen päälle
  4. Paista piirakat 190 asteisessa uunissa noin 40 minuuttia
kpl
g
4.1 kg
208 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
208 kcal
Proteiini
10 g
Hiilihydraatit
8 g
Rasva
15 g
Tyydyttynyt rasva
7 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,0 g
Kalsium
80 mg
D-vitamiini
1 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
208 kcal
Proteiini
10 g
Hiilihydraatit
8 g
Rasva
15 g
Tyydyttynyt rasva
7 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,0 g
Kalsium
80 mg
D-vitamiini
1 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.