Siirry sisältöön
Kinkkujuustopiirakka

Kinkkujuustopiirakka

Kinkkujuustopiirakka

Ainekset

Taikina

Täyte


Ohje

  1. Valmista taikina: sekoita voi ja jauhot murumaiseksi seokseksi. Sekoita joukkoon rahka. Anna taikinan levätä kylmiössä kaksi tuntia.
  2. Kauli pohjataikina 3 mm:n vahvuiseksi ja vuoraa sillä Ø 30 cm:n piirakkavuoat. Annostele täytteen aineet vuokiin taikinan päälle
  3. Sekoita ruokakerma ja munat. Kaada munakerma täytteen päälle
  4. Paista piirakat 190 asteisessa uunissa noin 40 minuuttia

Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 2814 kcal
Proteiini 134,9 g
Hiilihydraatti 115,2 g
Rasva 200,9 g
Tyydyttynyt rasva 101,3 g
Ravintokuitu 7,1 g
Suola 13,6 g
Kalsium 1081,4 mg
D-vitamiini 6,6 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 205 kcal
Proteiini 9,8 g
Hiilihydraatti 8,4 g
Rasva 14,6 g
Tyydyttynyt rasva 7,4 g
Ravintokuitu 0,5 g
Suola 1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search