Kinkkupannupizza

Valio Food Solutions

Kinkkupannupizza

Ainekset8 kpl

Pohja

1.000 kg
vettä
0.040 kg
0.035 kg
suolaa
0.050 kg
hiivaa
0.150 kg
1.600 kg
vehnäjauhoja

Täytteet

0.560 kg
tomaattikastiketta
1.200 kg
0.400 kg
kinkkua
0.320 kg
tuoreita herkkusieniä viipaleina
0.034 kg
tuoreita salvianlehtiä

Ohje

  1. Vaivaa taikinan aineet taikinaksi. Anna taikinan levätä 20 minuuttia.
  2. Leivo taikinasta 350 g:n painoisia pullia. Anna pullien levätä 10 min. Kauli pullat Ø 28 cm:n pyöreiksi pohjiksi. Laita pohjat voideltuihin pannupizzavuokiin..
  3. Nostata pohjat.
  4. Täytä pannupizzat reseptin täytteillä.
  5. Paista pizzat 320 asteisessa uunissa muutama minuutti, kunnes pizzat ovat saaneet kauniin värin.
kpl
g
5.4 kg
230 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
230 kcal
Proteiini
12 g
Hiilihydraatit
23 g
Rasva
10 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
1,1 g
Kalsium
187 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
230 kcal
Proteiini
12 g
Hiilihydraatit
23 g
Rasva
10 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
1,1 g
Kalsium
187 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›