Kinkkutuulihattu

Valio Food Solutions

Kinkkutuulihattu

Ainekset1 annos

Tuulihattupohja

1.000 kg
vettä
0.150 kg
0.700 kg
vehnäjauhoja
1.000 kg
kananmunia
2.850 kg (1 kpl à 2.850 kg)

Pinnalle

0.285 kg
0.285 kg (1 kpl à 0.285 kg)

Täyte

1.200 kg
0.800 kg
saunapalvikinkkua hienonnettuna
0.400 kg
0.400 kg
kurkkusalaattia
2.800 kg (1 kpl à 2.800 kg)
5.935 kg (1 kpl à 5.935 kg)

Ohje

  1. Keitä vesi ja voi. sekoita joukkoon jauhot ja jatka sekoittamista kunnes massa on tasaista ja irtoaa kattilan reunoista. Siirrä massa vispauskoneeseen ja anna jäähtyä hieman. Lisää joukkoon kananmunat yksitellen koko ajan voimakkaasti sekoittaen. Vispaa kunnes massa on tasaista ja kiiltävää. Pursota massasta pieniä palloja ja ripottele pinnalle juustoraastetta.
  2. Paista pohjat 220 asteisessa uunissa 20 minuuttia. Pidä höyrypelti kiinni koko paistamisen ajan
  3. Valmista kinkkutäyte sekoittamalla tuorejuuston joukkoon täytteen muut aineet.
  4. Täytä jäähtyneet tuulihattupohjat em. täytteellä.
kpl
g
5.9 kg
186 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
186 kcal
Proteiini
9 g
Hiilihydraatit
12 g
Rasva
11 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,7 g
Kalsium
61 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
186 kcal
Proteiini
9 g
Hiilihydraatit
12 g
Rasva
11 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,7 g
Kalsium
61 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›