Siirry sisältöön
Kinkkuvoileipäkakku

Kinkkuvoileipäkakku

Kinkkuvoileipäkakku

Ainekset

Pohja

  • 0,420 kg sekaleipää

Kostutukseen

  • 0,900 kg lihalientä

Täyte

  • 0,750 kg
    Valio Viola® maustamatonta tuorejuustoa
    Valio Viola® maustamaton on raikas ja täyteläinen tuorejuusto, joka sopii arkeen ja juhlaan, ruuanlaittoon sekä…
    Valio Viola® 1,5 kg maustamaton tuorejuusto laktoositon
  • 0,600 kg savukinkkua rouhittuna
  • 0,100 kg kurkkusalaattia
  • 0,001 kg mustapippuria

Pinnalle

Koristeluun

  • 0,300 kg kinkkuleikkelettä

Ohje

  1. Leikkaa leivästä 3 kpl 18 cm x 35 cm kokoista 1 cm:n vahvuista leipäpohjaa.
  2. Kostuta pohjat lihaliemellä.
  3. Valmista täyte. Sekoita tuorejuuston joukkoon kinkkurouhe, kurkkusalaatti ja mustapippuri. Täytä voileipäkakku (kaksi täyteväliä) täytteellä. Anna pohjien vetäytyä kylmiössä seuraavaan päivään.
  4. Leikkaa pohjat 6 cm:n levyisiksi nauhoiksi. Sekoita tuorejuusto ja kerma keskenään ja vaahdota ilmavaksi kuorrutteeksi.. Kuorruta voileipäkakut ja koristele.

Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 2030 kcal
Proteiini 85,9 g
Hiilihydraatti 102,2 g
Rasva 134,1 g
Tyydyttynyt rasva 71,3 g
Ravintokuitu 10,4 g
Suola 14,5 g
Kalsium 118,4 mg
D-vitamiini 1 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 171 kcal
Proteiini 7,2 g
Hiilihydraatti 8,6 g
Rasva 11,3 g
Tyydyttynyt rasva 6 g
Ravintokuitu 0,9 g
Suola 1,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search