Siirry sisältöön
Kinuski-karpalokääretorttu

Kinuski-karpalokääretorttu

Kinuski-karpalokääretorttu

Ainekset

Pohja

Kinuskikreemi

  • 0,200 kg
    Valio voita
    Kun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
    Valio voi 500 g normaalisuolainen
  • 0,300 kg Valio Leipomo kinuskitäytettä laktoositon

Täyte

  • 1,200 kg Valio karpalotäytettä

Ohje

  1. Valmista kinuskikreemi: Sekoita huoneenlämpöinen voi ja kinuskitäyte. Vaahdota ilmavaksi kreemiksi.
  2. Sulata vetopohja ja levitä sille tasainen kerros karpalotäytettä. Levitä karpalotäytteen päälle kerros kinuskikreemiä. Rullaa tortut ja leikkaa kolmeen osaan.

Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 1737 kcal
Proteiini 12,9 g
Hiilihydraatti 277,4 g
Rasva 62,5 g
Tyydyttynyt rasva 33,2 g
Ravintokuitu 11,3 g
Suola 1,9 g
Kalsium 0 mg
D-vitamiini 0,5 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 245 kcal
Proteiini 1,8 g
Hiilihydraatti 39,1 g
Rasva 8,8 g
Tyydyttynyt rasva 4,7 g
Ravintokuitu 1,6 g
Suola 0,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search