Kinuski-karpalokääretorttu

Kinuski-karpalokääretorttu
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio
Valio Aimo

Kinuski-karpalokääretorttu

Kinuski-karpalokääretorttu

Ainekset3 kpl

Pohja

0.430 kg
0.430 kg (3 kpl à 0.143 kg)

Kinuskikreemi

0.200 kg
0.300 kg
0.500 kg (3 kpl à 0.167 kg)

Täyte

1.200 kg
Valio karpalotäytettä
1.200 kg (3 kpl à 0.400 kg)
2.130 kg (3 kpl à 0.710 kg)

Ohje

  1. Valmista kinuskikreemi: Sekoita huoneenlämpöinen voi ja kinuskitäyte. Vaahdota ilmavaksi kreemiksi.
  2. Sulata vetopohja ja levitä sille tasainen kerros karpalotäytettä. Levitä karpalotäytteen päälle kerros kinuskikreemiä. Rullaa tortut ja leikkaa kolmeen osaan.
kpl
g
2.1 kg
287 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
287 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
47 g
Rasva
10 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,4 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
287 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
47 g
Rasva
10 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,4 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.