Kinuski-karpaloleivos

Valio Food Solutions

Kinuski-karpaloleivos

Ainekset60 kpl

Murotaikina

0.400 kg
0.300 kg
sokeria
0.100 kg
kananmunia
0.007 kg
leivinjauhetta
0.600 kg
vehnäjauhoja
1.407 kg (60 kpl à 0.023 kg)

Täyte

0.640 kg
0.640 kg (60 kpl à 0.011 kg)

Väliin

0.240 kg
0.240 kg (60 kpl à 0.004 kg)

Kostutukseen

0.090 kg
vettä
0.010 kg
sokeria
0.100 kg (60 kpl à 0.002 kg)

Pinnalle

0.500 kg
0.500 kg (60 kpl à 0.008 kg)

Koristeluun

0.420 kg
0.420 kg (60 kpl à 0.007 kg)

Koristeluun

0.180 kg
karpaloita
0.180 kg (60 kpl à 0.003 kg)
3.487 kg (60 kpl à 0.058 kg)

Ohje

  1. Vaahdota voi ja sokeri. Lisää munat koko ajan sekoittaen. Lisää lopuksi joukkoon jauhot, joihin on sekoitettu leivinjauhe.
  2. Sekoita taikinaksi. Anna taikinan tekeytyä kylmiössä seuraavaan päivään.
  3. Vuoraa murotaikinalla Ø 6,5 cm:n bebevormut. Paista pohjat 180 asteisessa uunissa noin 10 minuuttia. Irroita jäähtyneet pohjat vormuista.
  4. Pursota karpalotäytettä kuppien pohjalle ja aseta päälle Ø 4,5 cm:n sokerivedellä kostutettu vetopohjapala.
  5. Kuumenna kinuski vähintään 70 asteiseksi ja annostele se vetopohjan päälle. Anna kinuskin jäähtyä ja pursota ympärille kermavaahtorengas. Koristele leivokset karpaloilla.
kpl
g
3.5 kg
332 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
332 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
43 g
Rasva
16 g
Tyydyttynyt rasva
9 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,4 g
Kalsium
36 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
332 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
43 g
Rasva
16 g
Tyydyttynyt rasva
9 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,4 g
Kalsium
36 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.