Siirry sisältöön
Kinuskikermaleivos

Kinuskikermaleivos

Kinuskikermaleivos

Ainekset

Pohja

Kostutus

  • 0,180 kg vettä
  • 0,020 kg sokeria

Täyte

  • 0,600 kg Valio mansikka-raparperitäytettä

Kinuskikerma

Pinnalle

  • 1,400 kg Valio Leipomo kinuskitäytettä laktoositon

Ohje

  1. Kostuta vaaleat vetopohjat sokerivedellä. Levitä toisen pohjan päälle kerros mansikka-raparperitäytettä.
  2. Sekoita kerma ja kinuskitäytetäyte. Vaahdota kovaksi vaahdoksi.
  3. Levitä kinuskikermavaahtoa täytteen pinnalle tasainen kerros ja laita vetopohja päälle. Levitä vetopohjan päälle ohyt kerros kinuskikermavaahtoa. Jaa pohja 5x5 cm:n paloiksi. Pursota pinnalle kinuskikermasta puolipallot. Pakasta pohja.
  4. Leikkaa kohmeinen pohja leivoksiksi ja pakasta .
  5. Kuumenna kinuskitäyte 70 asteiseksi (mieluiten vesihauteessa). Kasta jäiset leivokset sulaan kinuskitäytteeseen. Anna pinnan hyytyä ja koristele leivokset haluamallasi tavalla.

Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 94 kcal
Proteiini 1,3 g
Hiilihydraatti 8,3 g
Rasva 6,1 g
Tyydyttynyt rasva 3,3 g
Ravintokuitu 0,3 g
Suola 0,1 g
Kalsium 8,9 mg
D-vitamiini 0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 144 kcal
Proteiini 2 g
Hiilihydraatti 12,8 g
Rasva 9,5 g
Tyydyttynyt rasva 5,1 g
Ravintokuitu 0,4 g
Suola 0,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Aimon asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani - ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search