Kinuskikermaleivos

Valio Food Solutions

Kinuskikermaleivos

Ainekset70 kpl

Pohja

0.860 kg
0.860 kg (70 kpl á 0.012 kg)

Kostutus

0.180 kg
vettä
0.020 kg
sokeria
0.200 kg (70 kpl á 0.003 kg)

Täyte

0.600 kg
Valio mansikka-raparperitäytettä
0.600 kg (70 kpl á 0.009 kg)

Kinuskikerma

1.000 kg
0.500 kg
1.500 kg (70 kpl á 0.021 kg)

Pinnalle

1.400 kg
1.400 kg (70 kpl á 0.020 kg)
4.560 kg (70 kpl á 0.065 kg)

Ohje

  1. Kostuta vaaleat vetopohjat sokerivedellä. Levitä toisen pohjan päälle kerros mansikka-raparperitäytettä.
  2. Sekoita kerma ja kinuskitäytetäyte. Vaahdota kovaksi vaahdoksi.
  3. Levitä kinuskikermavaahtoa täytteen pinnalle tasainen kerros ja laita vetopohja päälle. Levitä vetopohjan päälle ohyt kerros kinuskikermavaahtoa. Jaa pohja 5x5 cm:n paloiksi. Pursota pinnalle kinuskikermasta puolipallot. Pakasta pohja.
  4. Leikkaa kohmeinen pohja leivoksiksi ja pakasta .
  5. Kuumenna kinuskitäyte 70 asteiseksi (mieluiten vesihauteessa). Kasta jäiset leivokset sulaan kinuskitäytteeseen. Anna pinnan hyytyä ja koristele leivokset haluamallasi tavalla.
kpl
g
4.5 kg
309 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
309 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
42 g
Rasva
14 g
Tyydyttynyt rasva
8 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,5 g
Kalsium
15 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
309 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
42 g
Rasva
14 g
Tyydyttynyt rasva
8 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,5 g
Kalsium
15 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.