Kinuskikermaleivos

Kinuskikermaleivos
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio
Valio Aimo

Kinuskikermaleivos

Kinuskikermaleivos

Ainekset70 kpl

Pohja

0.860 kg
0.860 kg (70 kpl à 0.012 kg)

Kostutus

0.180 kg
vettä
0.020 kg
sokeria
0.200 kg (70 kpl à 0.003 kg)

Täyte

0.600 kg
0.600 kg (70 kpl à 0.009 kg)

Kinuskikerma

1.000 kg
0.500 kg
1.500 kg (70 kpl à 0.021 kg)

Pinnalle

1.400 kg
1.400 kg (70 kpl à 0.020 kg)
4.560 kg (70 kpl à 0.065 kg)

Ohje

  1. Kostuta vaaleat vetopohjat sokerivedellä. Levitä toisen pohjan päälle kerros berry curd täytettä.
  2. Sekoita kerma ja kinuskitäytetäyte. Vaahdota kovaksi vaahdoksi.
  3. Levitä kinuskikermavaahtoa täytteen pinnalle tasainen kerros ja laita vetopohja päälle. Levitä vetopohjan päälle ohyt kerros kinuskikermavaahtoa. Jaa pohja 5x5 cm:n paloiksi. Pursota pinnalle kinuskikermasta puolipallot. Pakasta pohja.
  4. Leikkaa kohmeinen pohja leivoksiksi ja pakasta .
  5. Kuumenna kinuskitäyte 70 asteiseksi (mieluiten vesihauteessa). Kasta jäiset leivokset sulaan kinuskitäytteeseen. Anna pinnan hyytyä ja koristele leivokset haluamallasi tavalla.
kpl
g
4.5 kg
296 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
296 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
42 g
Rasva
12 g
Tyydyttynyt rasva
7 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,4 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
296 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
42 g
Rasva
12 g
Tyydyttynyt rasva
7 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,4 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.