Kinuskipulla

Valio Food Solutions

Kinuskipulla

Ainekset95 kpl

Taikina

1.000 kg
vettä
0.100 kg
0.030 kg
suolaa
0.400 kg
sokeria
0.200 kg
hiivaa
0.200 kg
kananmunia
0.400 kg
2.600 kg
vehnäjauhoja
4.930 kg (95 kpl á 0.052 kg)

Täyte

0.450 kg
0.450 kg
sokeria
0.110 kg
0.340 kg
vettä
0.150 kg
1.500 kg (95 kpl á 0.016 kg)

Voiteluun

0.095 kg
kananmunia
0.095 kg (95 kpl á 0.001 kg)

Pinnalle

1.140 kg
1.140 kg (95 kpl á 0.012 kg)

Koristeluun

0.285 kg
paahdettuja mantelilastuja
0.285 kg (95 kpl á 0.003 kg)
7.950 kg (95 kpl á 0.084 kg)

Ohje

  1. Valmista pullataikina. Anna taikinan levätä 15 minuuttia.
  2. Valmista täyte. Sekoita voi ja sokeri. Sekoita joukkoon vedestä ja vaniljakreemijauheesta vakmistettu vaniljakreemi. Sekoita lopuksi joukkoon vaniljakreemijauhe.
  3. Kauli pullataikina 2,5 mm:n vahvuiseksi matoksi. Leikkaa matosta 25 cm:n levyisiä nauhoja. Levitä täyte nauhoille tasaiseksi kerrokseksi. Rullaa nauhat ja leikkaa 68 g:n paloiksi.
  4. Aseta pullat pellille. Nostata pullat ja voitele kananmunalla.
  5. Paista pullat 210 asteisessa uunissa noin 9 minuuttia.
  6. Kuumenna kinuskitäyte yli 70 asteiseksi ja kasta pullien pinta kinuskitäytteeseen. Kasta pullat mantelilastuihin.
kpl
g
8.0 kg
329 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
329 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
47 g
Rasva
12 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,7 g
Kalsium
35 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
329 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
47 g
Rasva
12 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,7 g
Kalsium
35 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.