Kinuskitäytekakku

Valio Food Solutions

Kinuskitäytekakku

Ainekset24 annosta

Pohja

0.178 kg
kananmunia
0.200 kg
sokeria
0.008 kg
vaniljasokeria
0.120 kg
tattarijauhoja
0.140 kg
perunajauhoja
0.006 kg
leivinjauhetta
0.200 kg

Täyte

0.006 kg
liivatelehtiä
0.250 kg
0.250 kg
0.300 kg
0.130 kg
sokeria
0.015 kg

Kostutukseen

0.150 kg

Koristeluun

0.350 kg
0.350 kg
0.060 kg
sokeria
0.012 kg
vaniljasokeria
0.300 kg

Ohje

  1. Valmista kakkupohja vatkaamalla munat ja sokerit vaahdoksi. Yhdistä kuivat aineet ja lisää ne vaahdon joukkoon kevyesti sekoittaen. Lisää voi ja kaada taikina leivinpaperin päälle GN 1/1-40 astiaan. Paista kiertoilmauunissa 160 asteessa n. 20 min.
  2. Laita liivatelehdet likomaan. Vatkaa kerma vaahdoksi ja lisää kerman joukkoon maitorahka, sokeri sekä osittain sulaneet sokerilla makeutetut puolukat. Liota liivatelehdet pieneen tilkkaan kiehuvaa maitoa ja kaada seos täytteen joukkoon.
  3. Leikkaa osittain jäähtynyt pohja kolmeen osaan ja kostuta maitojuomalla. Kokoa täytekakku ja laita muovin alle kylmään jäähtymään mielellään seuraavaan päivään asti ennen koristelua.
  4. Vatkaa kerma vaahdoksi ja yhdistä maitorahkan sekä sokereiden kanssa. Kuumenna kinuskitäyte pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta pinnalle kuuma kinuskitäyte ja pursota reunoille kerma-maitorahkaseosta.

Vinkki

Gluteeniton pohja on haurasta käsitellä, joten kostuta ja kokoa kakku heti jäähtymisen jälkeen.
kpl
g
3.0 kg
257 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
257 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
28 g
Rasva
14 g
Tyydyttynyt rasva
8 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,3 g
Kalsium
45 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
257 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
28 g
Rasva
14 g
Tyydyttynyt rasva
8 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,3 g
Kalsium
45 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.