Kinuskiwhoopiet

Kinuskiwhoopiet
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio
Valio Aimo

Kinuskiwhoopiet

Kinuskiwhoopiet

Ainekset62 kpl

Pohjat

0.600 kg
0.900 kg
sokeria
0.040 kg
vanilliinisokeria
0.200 kg
kananmunia
0.350 kg
1.000 kg
vehnäjauhoja
0.020 kg
leivinjauhetta
3.110 kg (62 kpl à 0.050 kg)

Kinuskikreemi

0.750 kg
0.190 kg
sokeria
0.300 kg
vettä
0.930 kg
2.170 kg (62 kpl à 0.035 kg)

Täyte

0.620 kg
Valio karpalotäytettä
0.620 kg (62 kpl à 0.010 kg)

Pinnalle

0.620 kg
0.124 kg
suklaata
0.744 kg (62 kpl à 0.012 kg)
6.644 kg (62 kpl à 0.107 kg)

Ohje

  1. Vaahdota voi, sokeri ja vanilliinisokeri. Sekoita joukkoon kananmunat yksitellen koko ajan sekoittaen. Sekoita joukkoon jogurtti. Sekoita lopuksi joukkoon vehnäjauhot, joihin on sekoitettu leivinjauhe.
  2. Pursota massasta 25 g:n paloja pellille. Paista palat 180 asteisessa uunissa noin 10 minuuttia.
  3. Valmista voikreemi. Keitä sokeri ja vesi. Jäähdytä seos. Vaahdota voi ja sekoita sen joukkoon sokerivesi nauhana. Vaahdota kreemi ilmavaksi.
  4. Sekoita voikreemin joukkoon kinuskitäyte (älä kuumenna).
  5. Pursota kinuskikreemistä rengas whoopiepohjan päälle. Pursota karpalotäytettä kreemirenkaan keskelle. Laita toinen whoopiepohja päälle.
  6. Kumenna kinuskitäyte 70 asteiseksi ja kasta whoopien pinnat kinuskitäytteeseen. Koristele suklaalla.
kpl
g
6.8 kg
378 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
378 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
47 g
Rasva
19 g
Tyydyttynyt rasva
11 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,5 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
378 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
47 g
Rasva
19 g
Tyydyttynyt rasva
11 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,5 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.