Kipparin kinkkuwrap

Kipparin kinkkuwrap
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio
Valio Aimo

Kipparin kinkkuwrap

Kipparin kinkkuwrap

Ainekset1 annos

Pohja

0.340 kg
Valio GN -pizzapohjaa
0.340 kg (1 kpl à 0.340 kg)

Tuorejuustotäyte

0.075 kg
0.075 kg
0.002 kg
suolaa
0.001 kg
mustapippuria
0.153 kg (1 kpl à 0.153 kg)

Väliin

0.100 kg
kinkkua viipaleina
0.060 kg
0.089 kg
keitettyjä kananmunia
0.060 kg
jäävuorisalaattia
0.058 kg
tomaattia
0.046 kg
tuoretta kurkkua
0.413 kg (1 kpl à 0.413 kg)
0.906 kg (1 kpl à 0.906 kg)

Ohje

  1. Valmista tuorejuustoseos sekoittamalla aineet yhteen
  2. Sulata pizzapohja. Levitä kerros tuorejuustoseosta noin pohjan puoleen väliin. Laita kinkkuviipaleet ja kananmunaviipaleet seoksen päälle. Levitä lopulle pohjalle Kippariviipaleet, salaatti, tomaattilohkot ja kurkkuviipaleet
  3. Rullaa pohja. Leikkaa haluamasi kokoisiksi paloiksi.
kpl
g
0.9 kg
174 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
174 kcal
Proteiini
10 g
Hiilihydraatit
17 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,8 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
174 kcal
Proteiini
10 g
Hiilihydraatit
17 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,8 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.