Siirry sisältöön
Kipparinpusu

Kipparinpusu

Kipparinpusu

Ainekset

Taikina

Täyte


Ohje

  1. Valmista taikina. Anna taikinan levätä 15 minuuttia
  2. Leivo taikinasta 60 g:n painoisia pyöreitä pullia. Anna palojen levätä 10 minuuttia. Kauli palat 2 mm:n vahvuisiksi soikeiksi paloiksi.
  3. Laita Kippariviipaleet 2 kpl/pala palalle ja taita pusun muotoisiksi.
  4. Nostata pusut ja paista 210 asteisessa uunissa noin 10 minuuttia. Paiston alussa höyrytys

Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 220 kcal
Proteiini 10 g
Hiilihydraatti 26,8 g
Rasva 7,7 g
Tyydyttynyt rasva 4,2 g
Ravintokuitu 1,3 g
Suola 1,2 g
Kalsium 188,5 mg
D-vitamiini 0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 262 kcal
Proteiini 11,9 g
Hiilihydraatti 31,9 g
Rasva 9,2 g
Tyydyttynyt rasva 5 g
Ravintokuitu 1,6 g
Suola 1,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Aimon asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani - ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search