Kipparinpusu

Kipparinpusu
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio
Valio Aimo

Kipparinpusu

Kipparinpusu

Ainekset49 kpl

Taikina

1.000 kg
vettä
0.060 kg
0.025 kg
suolaa
0.020 kg
sokeria
0.080 kg
hiivaa
0.055 kg
1.700 kg
vehnäjauhoja
2.940 kg (49 kpl à 0.060 kg)

Täyte

1.176 kg
1.176 kg (49 kpl à 0.024 kg)
4.116 kg (49 kpl à 0.084 kg)

Ohje

  1. Valmista taikina. Anna taikinan levätä 15 minuuttia
  2. Leivo taikinasta 60 g:n painoisia pyöreitä pullia. Anna palojen levätä 10 minuuttia. Kauli palat 2 mm:n vahvuisiksi soikeiksi paloiksi.
  3. Laita Kippariviipaleet 2 kpl/pala palalle ja taita pusun muotoisiksi.
  4. Nostata pusut ja paista 210 asteisessa uunissa noin 10 minuuttia. Paiston alussa höyrytys
kpl
g
4.1 kg
262 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
262 kcal
Proteiini
12 g
Hiilihydraatit
32 g
Rasva
9 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
1,4 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
262 kcal
Proteiini
12 g
Hiilihydraatit
32 g
Rasva
9 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
1,4 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.