Kirjolohi-perunavuoka

Kirjolohi-perunavuoka
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio
Valio Food Solutions

Kirjolohi-perunavuoka

Kirjolohi-perunavuoka

Ainekset16 annosta

1.250 kg
0.100 kg
sitruunamehua
0.010 kg
suolaa
2.500 kg
0.300 kg
appelsiinimarmeladia
0.500 kg
0.500 kg
0.080 kg
0.030 kg
mantelilastuja

Ohje

  1. Sekoita sulaneiden kirjolohikuutioiden joukkoon sitruunamehu ja puolet suolasta. Yhdistä voidellussa GN 1/1-65 -astiassa kirjolohikuutiot, peruna-sipulisekoitus ja appelsiinimarmeladi.
  2. Sekoita keskenään ruoka 13% ja maito. Lisää joukkoon loppu suolasta. Kaada seos vuokaan. Paista kiertoilmauunissa 170 asteessa n. 60 min.
  3. Sekoita keskenään juustoraaste ja mantelilastut. Levitä ne vuoan pinnalle paiston loppuvaiheessa.
  4. KOKOA LAUTASMALLI OIKEIN!

kpl
g
4.5 kg
119 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
119 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
11 g
Rasva
5 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,3 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
119 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
11 g
Rasva
5 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,3 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›