Siirry sisältöön
Kirjolohi-perunavuoka

Kirjolohi-perunavuoka

Kirjolohi-perunavuoka

Ainekset


Ohje

  1. Sekoita sulaneiden kirjolohikuutioiden joukkoon sitruunamehu ja puolet suolasta. Yhdistä voidellussa GN 1/1-65 -astiassa kirjolohikuutiot, peruna-sipulisekoitus ja appelsiinimarmeladi.
  2. Sekoita keskenään ruoka 13% ja maito. Lisää joukkoon loppu suolasta. Kaada seos vuokaan. Paista kiertoilmauunissa 170 asteessa n. 60 min.
  3. Sekoita keskenään juustoraaste ja mantelilastut. Levitä ne vuoan pinnalle paiston loppuvaiheessa.

Vinkki

KOKOA LAUTASMALLI OIKEIN!

Saman tarjoilutilanteen reseptejä

Saman ruokavalion reseptejä


Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 395 kcal
Proteiini 21,4 g
Hiilihydraatti 34,8 g
Rasva 17,8 g
Tyydyttynyt rasva 2,4 g
Ravintokuitu 2,1 g
Suola 1 g
Kalsium 128 mg
D-vitamiini 0,3 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 140 kcal
Proteiini 7,6 g
Hiilihydraatti 12,4 g
Rasva 6,3 g
Tyydyttynyt rasva 0,9 g
Ravintokuitu 0,8 g
Suola 0,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Aimon asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani - ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search