Kirpeä kristallipulla

Kirpeä kristallipulla
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio
Valio Aimo

Kirpeä kristallipulla

Kirpeä kristallipulla

Ainekset102 kpl

Taikina

1.000 kg
vettä
0.100 kg
0.025 kg
suolaa
0.400 kg
sokeria
0.200 kg
hiivaa
0.200 kg
kananmunia
0.015 kg
kardemummaa
0.500 kg
2.700 kg
vehnäjauhoja
5.140 kg (102 kpl à 0.050 kg)

Täyte

1.860 kg
1.860 kg (102 kpl à 0.018 kg)

Pinnalle

0.270 kg
0.270 kg (102 kpl à 0.003 kg)

Koristeluun

0.370 kg
sokeria
0.370 kg (102 kpl à 0.004 kg)
7.640 kg (102 kpl à 0.075 kg)

Ohje

  1. Sekoita taikinan aineet ja vaivaa taikinaksi. Anna taikinan levätä 15 minuuttia
  2. Kauli pullataikina 3 mm:n vahvuiseksi matoksi. Leikkaa matto 30 cm:n levyisiksi nauhoiksi.
  3. Levitä mango-appelsiini-limetäytettä nauhoille jättäen 1/3 nauhan yläreunasta ilman täytettä. Taita nauhat kolmeen osaa siten, että täyte jää nauhojen sisään.
  4. Leikkaa nauhoista 35 g:n paloja. Aseta kaksi palaa päällekkäin ristiin.
  5. Nostata pullat. Voitele pullat kananmunalla ja paista 210 asteisessa uunissa noin 10 minuuttia.
  6. Voitele pullat sulatetulla voilla ja kasta sokeriin.
kpl
g
7.7 kg
294 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
294 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
47 g
Rasva
9 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,5 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
294 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
47 g
Rasva
9 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,5 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.