Kirsikka croissantit

Kirsikka croissantit

FoodService
Ammattikeittiö - Laktoositon
375 kcal / 100g
Tehnyt
Petteri, Valio Koekeittiö

Valmistusaineet

1,400 kg Valio croissantteja
Täyte
0,200 kg Valio kuohukermaa laktoositon
0,200 kg Valio maitorahkaa laktoositon
0,200 kg kirsikkahilloa
0,100 kg tomusokeria
Koristelu
0,400 kg taloussuklaata sulatettuna
0,200 kg mantelirouhetta
Avaa/sulje Valmistusohje

Valmistusohje

  • Paista croissantit kypsiksi ja jäähdytä.

  • Valmista täyte sekoittamalla kerma vaahdoksi. Sekoita täytteen muut aineet keskenään. Lisää joukkoon kerma varovasti sekoittaen.

  • Halkaise croissantit ja pursota täytettä puolikkaisiin.

  • Koristele päät suklaalla ja mantelirouheella.

Avaa/sulje Ravintosisältö
Saanto
kg
Annosmäärä
annosta
Annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa. Palaa takaisin alkuperäiseen kokoon ›

Ravintosisältö annoksessa

Ravintosisältö / 100g


Lähetä sähköpostiin

Reseptin lähetys onnistui!