Kirsikka croissantit

Valio Food Solutions

Kirsikka croissantit

Ainekset20 annosta

1.400 kg

Täyte

0.200 kg
0.200 kg
0.200 kg
kirsikkahilloa
0.100 kg
tomusokeria

Koristelu

0.400 kg
taloussuklaata sulatettuna
0.200 kg
mantelirouhetta

Ohje

  1. Paista croissantit kypsiksi ja jäähdytä.
  2. Valmista täyte sekoittamalla kerma vaahdoksi. Sekoita täytteen muut aineet keskenään. Lisää joukkoon kerma varovasti sekoittaen.
  3. Halkaise croissantit ja pursota täytettä puolikkaisiin.
  4. Koristele päät suklaalla ja mantelirouheella.
kpl
g
2.6 kg
375 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
375 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
37 g
Rasva
21 g
Tyydyttynyt rasva
9 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
0,4 g
Kalsium
33 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
375 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
37 g
Rasva
21 g
Tyydyttynyt rasva
9 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
0,4 g
Kalsium
33 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.