Kirsikka-juustosalaatti

Kirsikka-juustosalaatti
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio
Valio Aimo

Kirsikka-juustosalaatti

Kirsikka-juustosalaatti

Ainekset16 annosta

0.500 kg
1.000 kg
pakastekasvissekoitusta
0.200 kg
säilykekirsikoita
0.050 kg
paahdettuja pinjansiemeniä
0.300 kg
jäävuorisalaattia

Kastike

0.200 kg
0.100 kg
0.003 kg
suolaa
0.013 kg
sokeria
0.001 kg
valkopippuria

Ohje

  1. Höyrytä kasvikset ja mausta. Jäähdytä kylmäksi. Sekoita sekoita ainekset keskenään.
  2. Sekoita mehu ja mausteet kermaviilin joukkoon.
kpl
g
2.3 kg
124 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
124 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
5 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,4 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
124 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
5 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,4 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.