Kirsikka-juustosalaatti

Valio Food Solutions

Kirsikka-juustosalaatti

Ainekset16 annosta

0.500 kg
1.000 kg
0.200 kg
säilykekirsikoita
0.050 kg
paahdettuja pinjansiemeniä
0.300 kg
jäävuorisalaattia

Kastike

0.200 kg
0.100 kg
0.003 kg
suolaa
0.013 kg
sokeria
0.001 kg
valkopippuria

Ohje

  1. Höyrytö kasvikset ja mausta. jäähdytä kylmäksi. Sekoita sekoita ainekset keskenään.
  2. Sekoita mehu ja mausteet kermaviilin joukkoon.
kpl
g
2.3 kg
137 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
137 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
8 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,4 g
Kalsium
213 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
137 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
8 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,4 g
Kalsium
213 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.