Kirsikka-juustosalaatti

Kirsikka-juustosalaatti

FoodService
Ammattikeittiö - Laktoositon
137 kcal / 100g
Valio
Tehnyt
Valio, Valio Koekeittiö

Valmistusaineet

0,500 kg Valio Polar® juustokuutiota
1,000 kg Food Service wokkivihanneksia
0,200 kg säilykekirsikoita
0,050 kg paahdettuja pinjansiemeniä
0,300 kg jäävuorisalaattia
Kastike
0,200 kg Valio kermaviiliä
0,100 kg Valio Hedelmätarha® luomuomenatäysmehua
0,003 kg suolaa
0,013 kg sokeria
0,001 kg valkopippuria
Avaa/sulje Valmistusohje

Valmistusohje

  • Höyrytö kasvikset ja mausta. jäähdytä kylmäksi. Sekoita sekoita ainekset keskenään.

  • Sekoita mehu ja mausteet kermaviilin joukkoon.

Avaa/sulje Ravintosisältö
Saanto
kg
Annosmäärä
annosta
Annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa. Palaa takaisin alkuperäiseen kokoon ›

Ravintosisältö annoksessa

Ravintosisältö / 100g


Lähetä sähköpostiin

Reseptin lähetys onnistui!