Kirsikkapossu

Valio Food Solutions

Kirsikkapossu

Ainekset10 annosta

1.500 kg
porsaan kassleria

Täyte

0.100 kg
serranokinkkua hienonnettuna
0.200 kg

Kirsikkakastike

1.000 kg
lihalientä
0.400 kg
0.050 kg
0.015 kg
tummaa suurustejauhetta
0.020 kg
Dijon-kokojyväsinappia
0.030 kg
brandyä Torres 10

Ohje

  1. Ota liha huoneenlämpöön hyvissä ajoin.
  2. Leikkaa filee ensin vaakatasossa n. 1,5 cm:n paksuinen viilto sen päästä päähän, jätä hiukan pitkästä reunasta kiinni ja nosta leikattu osa auki. Jatka leikkaamista vastakkaiseen suuntaan. Jätä filee myös toisesta pitkästä reunasta kiinni ja nosta leikattu osa auki.
  3. Nuiji levy tasaiseksi. Levitä fileelevyn päälle tuorejuusto ja kinkku.
  4. Kääri levy tiukaksi rullaksi. Sido paistinarulla.
  5. Ruskista liha pannulla. Siirrä rulla uunivuokaan leivinpaperin päälle saumapuoli ylöspäin.
  6. Kypsennä 175° C n. 60 min tai kunnes sisälämpö on 70 astetta. Kääri alumiinifolioon ja anna vetäytyä.
  7. Kastike

  8. Lisää kaikki aineet kattilaan paitsi brandy.
  9. Keitä niin kauan, että kastiketta on jäljellä noin puolet.
  10. Mausta brandyllä
kpl
g
3.7 kg
144 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
144 kcal
Proteiini
14 g
Hiilihydraatit
3 g
Rasva
9 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,9 g
Kalsium
6 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
144 kcal
Proteiini
14 g
Hiilihydraatit
3 g
Rasva
9 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,9 g
Kalsium
6 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.