Koiranluu

Koiranluu
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio
Valio Aimo

Koiranluu

Ainekset95 kpl

Tuulihattupohja

1.000 kg
vettä
0.150 kg
0.700 kg
vehnäjauhoja
1.000 kg
kananmunia
2.850 kg (95 kpl à 0.030 kg)

Suklaakerma

1.000 kg
0.200 kg
tummaa suklaata
1.200 kg (95 kpl à 0.013 kg)

Pinnalle

1.900 kg
pomadaa
1.900 kg (95 kpl à 0.020 kg)
5.950 kg (95 kpl à 0.063 kg)

Ohje

  1. Keitä vesi ja voi. Sekoita joukkoon jauhot ja jatka sekoittamista kunnes massa on tasaista ja irtoaa kattilan reunoista. Siirrä massa vispauskoneeseen ja anna jäähtyä hieman. Lisää joukkoon kananmunat yksitellen koko ajan voimakkaasti sekoittaen. Vispaa kunnes massa on tasaista ja kiiltävää.
  2. Pursota massasta koiranluun mallisia pohjia.
  3. Paista pohjat 220 asteisessa uunissa noin 20 minuuttia. Pidä höyrypelti kiinni koko paistamisen ajan
  4. Valmista suklaakerma: Kuumenna kerma 80 asteiseksi. Sekoita joukkoon suklaa. Anna seoksen jäähtyä kylmiössä seuraavaan päivään. Vaahdota seos
  5. Täytä jäähtyneet tuulihatut suklaakermalla ja kuorruta valkoisella pomadalla
kpl
g
6.0 kg
270 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
270 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
38 g
Rasva
11 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,1 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
270 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
38 g
Rasva
11 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,1 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.